zehraclk0 11 haftalık hamileyim başından beridir gece uykusu haram oldu ya hamilelikle alakası var mı bilmiyorum ama kaçta uyursan uyuyayım gece kalkıyorum sabaha kadar uyku yok bıktım bu durumdan
dilekmom6 zehraclk0 evet var canm ben de öyleydim. 22.haftadaym yeni yeni düzelmeye başladı ama ara ara yine uykusuz kalıyorum maalesef
busragms44 zehraclk0 ben daha gebe oldugumu öğrenmeden başlamıştı 2. Tremester içinde geçti şimdi bel ağrıları dolayısıyla yine başladı ne yazık ki
mrvgrbz zehraclk0 ilk zamanlar hep uykulu olur aslında ben o haftalar yataktan kalkamazdım şimdi 35 oldum uyumakta zorluk çekmeye başladım
ARYa143 Canım 21+6 olduk bu aralar daha da arttı bende, psikolojik nedenler de olabiliyor fiziksel nedenler de… İlk gebelik mi senin 🌸
zehraclk0 ARYa143 Hayır ikinci. İlkinde böyle oldum mu hatırlamıyorum ama hayatı zehir etti bu durum bana
NilVibe zehraclk0 ben de aynıyım ya herkes şaşırıyorsun son trimester olsa anlarım ama şuan böyle olmaması gerekiyor falan diyorlardı iyice geriliyordum ama ben de uyuyamıyorum. Uyandıktan üç buçuk dört saat sonra uyanıyorum bir daha da gelmiyor uykum 33 haftalığı hala aynı