birazbilgi İstanbul anadoluda detaylı ultrason için önerebileceğiniz doktorları söyleyebilir misiniz? Göztepe şehir hastanesinde Ali Şahap Odacılar için olumlu yorumlar okumuştum giden var mı aranızda? Başka önerilerilerinizi de öğrenmek istiyorum.
feyzaaltunakyuz birazbilgi merhaba detaylı ultrason Göztepe Süleyman Yalçın şehir hastanesinde yapılmıyor bende orada takipliyim yapmiyoruz dediler sadece ikili tarama testi yapıyorlar Zeynep Kamil ile Ümraniye devlet hastanesi detaylı ultrason yapıyor
birazbilgi feyzaaltunakyuz fetal dna testimde bir kromozomun bir kolunda artış olabileceği ihtimali vardı o yüzden riskli gebe olarak gideceğim aslında tam detaylı ultrason değil de riskli gebe kısmından muayene olacağım eğer göztepe şehir hastanesinde olacaksam diğerlerine randevu bulamıyorum hiçbir şekilde
feyzaaltunakyuz birazbilgi randevu alırken de riskli gebelere bakilmamamaktadir yazıyor ama yine de şansınızı deneyin . Tabi ki de belki oradan yönlendirirler sizi
birazbilgi feyzaaltunakyuz yanlışınız var riskli gebelere bakılmaktadır yazıyor, dediğim gibi göztepe şehir hastenesinde riskli gebeler kısmına gideceğim orada da ali şahap bey için olumlu yorum gördüm ve sormak istedin. ve onun dışında da anadolu yakasında detaylı ultrason için doktor sormuştum.
feyzaaltunakyuz birazbilgi Reyhan ayaz bilir daha iyi odasında da birden fazla doktor oluyor hep birlikte yorumluyorlar