Rojdiyebiri Kızlar bugün normalde adet günüm dpo13 kan sonucum 353,11 iyi mi sizce kimyasala dönmez dimi bu arada bugün 4+0 haftalık olduk
glcnylmzz Rojdiyebiri gözün aydın kuzum beta sonucun gayet güzel 😊 Sonrasında ki artış önemli kimyasala yorma sen iyi düşün iyi olsun bebeğin seninle kalsın 😊
kvsr1603 Rojdiyebiri benim adet günümde 270 li birşeydi sonrasında kan vermedim 6 hafta olunca direk doktora gittim kalp atışı vardı
humeyra41 Rojdiyebiri benim de 368 di şuan 9 haftalığız iyi düşün Rabbim ona can verirse hiçbirşeu olmaz ben neler yaşadım tutundu yinede
Rojdiyebiri glnzkrkmz 2 gün sonra da ağrıya gidiyorum ya keşke istanbulda olsaydım veremiycem kan yapacak bir şey yok
betuldemirell_06 kumral_1 kumral_1 hayır değil sonradan nikah kıyılırsa nüfus müdürlüğünde babalık tanımlaması yapılır baba başka biriyle nikahlı evliyse bile senin mi diye sorulur anne onay verirse ve babası olduğunu beyan ederse çocuk babanın soyadını alabilir babanın kabul etmediği veya bebeğin 2 yaşını geçtiği hukuki durumlarda DNA mahkeme tarafından istenebilir
Rojdiyebiri glcnylmzz iyi düşünmeye çalışıyorum 2. Kanı veremeyeceğim 😕 kimyasal olsa bile zaten kendi kendine biter beta takip edip strese girmekten iyidir
glcnylmzz Rojdiyebiri o da ayrı bir stres tabi 1 hafta 10 gün sonra muhtemelen keseyi görürsün gitme şansın var mı
Rojdiyebiri glcnylmzz 13ünde istanbula dönüyorum 15ine aile hekimine randevu aldım kan vereceğim 17sine de kadın doğum randevusu aldım
Rojdiyebiri kvsr1603 ben nir dahaki kanı haftaya pazartesi yani 15 haziranda vereceğim ona göre kese gözükür mü gözükmez mi bilirim
Rojdiyebiri kvsr1603 İnaşallah doktora gidersem ilk soracağım soru güzel bir yere yerleşmiş mi olacak🥹
egeemomms Rojdiyebiri gözün aydın canım çok sevindim senin adına sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim 🤲🏻🥹
betuldemirell_06 Rojdiyebiri hiç kendini tedirgin etme benim dpo13 te 187 idi bir arkadaşım 6 aylık hamileyken anladı ona rağmen Allah rızkını vermişse sapasağlam doğuyor stres yapma güzel şeyler düşün 🥰