KubraatMacit damlaikan biz de eve gelince çalmadığı serce rafta duruyor telefonlar bir kızımız var onunla ilgileniyoruz zaten ☺
Ayseasminn10 damlaikan bizde de bu durum çok yaşandı hatta nerdeyse 1 sene bu sbepten kavga ettik 😡 sonra ben bıraktım ama baktım telefonla ugrasıyor yıne bende aynısını yapmaya basladım ızleyemedıgım dızılerı ızledım vs gbı şimdi kendısı rahatsız oluyor bırak telefonu da bıraz konusalım dıye 😂 bnce biraz sabretmek sorunu çözüyor
MerveTaer damlaikan mecbur canım işleri stresli itle kopukla uğraşıyorlar bide evde rahat etmezlerse bunalıma girerler elimden geldiğince üstüne gitmiyorum
damlaikan Anneadayi13 maşallah bende 2.5 aylıkken öğrendim. Annem Beşiktaş’ta oturuyor neyseki gidip gelirim başka türlü olsa sıkıntıdan patlarım herhalde
Anneadayi13 damlaikan aynen canım Allah hepimizin yardımcısı olsun bebislerin de eşlerimizinde bizimde💙
Linam damlaikan Benimde aynı dün mesela film izliyorduk lavaboya elini yikamaya gitti tlfnuda goturdu orda tlfnu elinden düştü kırıldı keşke seni dineleseydm dedi ekranı bütün gitti telfon acilmadi😆ama normalde hep birlikte film izleriz oyun oynarz😆
Aysenurtsr 2.5 senelik evliyiz, bu sorun malesef hala devam ediyor. Oyun oynamiyor benim esim, haber, arkadas gruplari vs surekli elinde guncelleme modunda. Ilk senemizde baya kavga ettik bu yuzden ama simdilerde bi bakisimla elinden birakiyor hemen😂
Busranurr damlaikan aynı sıkıntı bizdede var sevgiliyken nişanlıyken hep mesajlaşmaktan falan sıkılırdı bana sürekli 24 yaşıma geldim durmadan telefon mu oynicam ben sende oynama derdi ama şimdi işten gelir gelmez eline telefonu Alır baslar oyun oynamaya yemeğin basında bile oynuyor ilk kızardım oyun oynadığında az ilgilen derdim aynı şekilde tartışma çıkardı şimdi takmıyorum o oynuyosa bende oynuyorum aynı oyunu kendi telefonumda tavla hastası oldu çıktı eşim sonra bana telefonla fazla oynama radyasyon yayıyo karnındaki çocuğumuza zarar verebilir diyo o zaman sen neden oynuyosun yanımda sabır allahım 😂
Mondlicht damlaikan aynı şeyler ya verilen tepki bile aynı 🙊 saatlerce ya bide hiç mi sıkılmaz bi insan bende baktım olmuyor o sürekli oynuyor aynı oyunu bende indirdim bende oynuyorum en azından artık konuşacak ortak bi noktamız var o oynarken 😃
Esra_arl damlaikan bende aynı durumdayım 3 aylık hamileyim 4 ay önce evlendik .elinden telefonu hiç düşürmüyor benim eşim mobilyacı internet üzerinde sayfaları var .biz yatağa girene kadar telefon elinden düşmüyor .çevresindeki insanlarda bana bu evdedemi böyle telefonla sürekli aranızda bir sorunmu var şeklinde şeyler söylüyolar.gercektende evdede bu şekilde internet üzerinden müşterisi olanların belirli bir çalışma saatleri var .ama benim kocamın böyle bir şeyi yok eve geliyor yemek hazırlıyorum girdiğinden itibaren telefonla yatağa giriyorum bekliyorum ne zaman telefonu bırakıcak diye ama ben homurdanıp laf sokmadan bırakmıyor .ya diyorki ne istiyorsun burdayım işte diyip tepki veriyor .yada bırakıp direk uyuyor .inanınki bıktım artık çocuğum olmasa herşeyi evliliğimi tekrar gözden gecirirdim fakat şu an gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum .ne evde olduğu belli be olmadığı .artık hiçbirşeyden zevk almıyorum.dün gece 15 dakka yatakta telefonu bıraksın diye bekledim yine bırakmadı sinirlendim yastığını aldı ayak ucuma yattı.bende böyle yapınca yastığımı alıp koltukta uyudum .gercekten evlimiyim deilmiyim belli deil .evde bir hayaletle yaşıyor gibiyim benimle ilgilenmiyor canım çok sıkkın
ggulayy damlaikan tabi ki görmezden gelmeyin bu durum sürekli tekrarlanıyorsa şimdiden önlemini alın 10-15 yıl sonra her şey için çok geç olabilir. Benim annem babam da hiç muhabbet etmez ayrı odalarda otururlar akşamları bu çocukluğumdan beri çok üzüyor beni 😕 eşim de evlenince değişicek gibi oldu nikah kıyıldı diye gidemem sandı ama ağzının payını verdim şimdi eski haline döndü
Eda319 damlaikan Benim eşimde oynuyor. Başta bende sinir oluyordum şimdi sallamıyor gibi yapıyorum bi süre sonra kendi geliyor