SEVDAhira damlaikan sende yap aynısını ona karşılıklı bakalım onun tavrı ne olacak eğer bişey derse o zaman sende dersin beni şimdi anlıyor musun daha 3 aylık evliymişsiniz ya benim eşim o zamanlar iş yapmama kızardı yanımda dur benimle ilgilen ben yokken yaparsın ben bekarken de annem iş yapardı ne diye evlendim benim yanıma otur ilgilen falan derdi anlayamadım ki ne varsa o telefonda senden önemli iş güç yapsa neyse de oyun sosyal medya evliliği yedi bitirdi valla herkes aynı şeyden şikayetçi 😤 yuva bile yıkıyo şu telefonlar Allah korusun
Seda42 damlaikan canım benim eşimde oyun oynuyor hiç bırakmaz tlfnu elinden eşimde polis stresini oyun oynayarak atıyormuş bende çok kızdım ama artık görmezden geliyorum
damlaikan Seda42 İstanbul’da çalışırken daha stresliydi oyun bile yoktu telefonunda şuan şarktayız daha rahat İstanbul’a göre oyun oynuyor😂anlamadım gitti boş durmak yaramadı herhalde
MerveTaer Seda42 damlaikan kozlar bu polis eşlerinin durumu aynı hep sanırım bende aynı durumdayım fakat ne kahvesi var ne dışarı çıkıyor o yüzden susuyorum bide izinli günlerini hep evde geçirmek istiyor sizinde mi öyle
MerveTaer 3 yıllık evliyiz benim eşimde aynı telefon ve televizyona bağlı resmen adam ama şükür ediyorum ne içkisi ne kumarı var dışarıya çıkmaz pek kahveye bile gitmez o yüzden üstüne gitmiyorum
Seda42 MerveTaer aynen canım söylediğin gibi ben zorla çıkartırım dışarı eşimin de en kötü huyu tlfnla çok oynamasi
damlaikan MerveTaer evet sürekli evde doğudayız diyorum gezelim görelim diyorum yok gideriz daha buradayız diyor Hamile olduğum için ancak bi saat yürüyüş yapıyoruz geliyoruz eve benim eşiminde ne içkisi ne sigarası ne kumarı var ama bu çok sinirimi bozuyor görmezden gelmeye çalışıcam artık sinirden delirsemde😂
Sebla55 Senın ıymıs yıne benımkı elınde telefon önünde bılgısayar karsıda tv hepsıne baglı bende kendı kendıme işte
jrarya damlaikan birlikte oynicağınız oyunlar alın bide öyle deneyin isterseniz birlikte puzzle yapmayı önerin ya da scrabbel alın birlikte keyifle oyananan bi oyun belki böylede telefonda oyun oynamaktan biraz uzaklaşır. Beni eşimde playstation oynuyor tatildeydik yanına almadığına pişman oldu düşünün 😇😂 dışarı çıkıp arkadaşlarıyla oynayanlar var ben aman evinde kendi kendine oynuyoken evinde oynasın diyorum karışmıyorum 🤷🏻♀️😌
Rabia42 damlaikan 😂😂😂 bnm esimde aynı anlattigin gibiydi nisanliyken bana kizardi sevmezdi telefonla oynayanları şimdi kendi elinden düşürmüyor😂 bnde bırak diyince işine bak diyo İzmirli adam ya işine bak ya boş konuşma der😄
Dilekdefne damlaikan canim benim esimdede ayniydi bagliydi biseyde yok baktiginda ama hastalik haline gelmisti yazdan beri kavga ediyodum 3 4 defa rahatsiz oldugumu soyledim. Konustum sukur oyunlarini sildi ve nadir oynamaya basladi telefonla👏👏👏 sende sakin bi sekilde konus ve anlatmaya calis rahatsiz oldgunu ornek vererek ise gercekten bende yaradi🤗
Denizim damlaikan valla bizdede tam tersi telefon calmadikca pek almaz telefonu eline,bazen gazete okur okadar, genelde tv izler benimle birlikte,ben bazen oyanarim telefonda oyun,oda bikmadinmi daha der 😊 masallah diyim ozaman esime
NaimeYilmaz damlaikan Ben başında tatlı dille mudahele ettım yanımdayken bir bakışım yetıyor kapatmasına. Ama senın durumunda olsam inan bana kırardım hele bide öle cvp vercek.. Parça pinçik ederdım o telefonu ...! Ama sen yinede öle yapma 😊
damlaikan NaimeYilmaz yaptım canım kırdım telefonu daha iyisini aldı 😂😂 ben belki eski telefon alır diye bekledim ama polis olduğu için WhatsApp konuşmaları oluyormuş olan bana oldu 😂😂
Aysgeulburakk damlaikan ayni dert bende de var. 1 yıllık evliyim sürekli bilgisayar da oyun oynuyor 11 de işten geliyor gece 3 e kadar PC de oyun oynuyor. Alışmaktan başka carem kalmadi 😔
Merveerylmaz damlaikan aynı durum benim eşimde de var önceleri çok kızıyordum baktım olmadı körle yatan şaşı kalkar olduk şimdi ben de elimden bırakamıyorum telefonu 🙈😀
MerveTaer damlaikan mecbur canım işleri stresli itle kopukla uğraşıyorlar bide evde rahat etmezlerse bunalıma girerler elimden geldiğince üstüne gitmiyorum