agirku Ben hep silik çizgi gördüğüm için bekleyim dedim kimyasala döner diye. Ama bu seferde dış gebelik falansa diye şüphe etmeye başladım yarın sabaha randevu aldım. Yani ilk silik çizgiden 4-5 gün sonra oluyor
42havvanur agirku ben ilk silik testten sonra 2 ser gun arayla testi yeniledim sonra kan verdim net olsun diye
temmuzonbir agirku ben hiç manuel testlerden yapmadım kolumdan ameliyat olmuştum akşamına içim huzursuzlandı bi kötü oldum günümde baya geçmişti hemen gittim kan verdim
dilekmom6 agirku hemen verdim. Ben çok panik biriyim hemen öğrenmek takip etmek isterim hiçbir şey için beklemedim testi yaptım 1 saat sonra kan verdim 2 gün sonra da doktora gittim. Bence bekleme. Düzenli artış takibi de gerekli
temmuzonbir agirku evet acilde verdim muayene ettiler gebelik yok dediler kaale almadım beta sonucumu aldım kendi doktoruma randevu aldım 2 gün sonra gittim kesemi gördüm
skyramom ben adetime 2 gün kala test yaptırdım silik çıktı ertesi gün de test yaptım o da silik çıkınca hemen gittim kan vermeye. yarın ikinci kanı vermeye gidicem
mrmother Benim bat 1 hazirandı 26 mayıs kan verdim 19 çıktı 1 haziran da verdim 663 çıktı tekrar vermedim perşembe günü kadın doğuma gidicem o da tekrar ister mi bilmiyorum
aframoms13 agirku 2 gebeliğimi de net çift çizgi ile öğrendiğim için ertesi gun test verdm. İkisi de 1000 üzeri çıkmıştı 2-3 gun sonra da ultrasona girdm
ebrudefnee agirku bende ilkinde direk kan vermiştim öyle öğrendim 2. Gebeliğimde de teste pozitif gördüğüm gün hemen kan verdim
skyramom bnrssl01 benim de beklenen adet günüm bugün ben de bugün 2. kanı verdim yarın çıkacakmış yazarım sonucu sen de yazz 🩷🩷 inşallah her şey yolundadır canım 🙏🏻