gunebakann Miniminibirler diğer iki testte çıkmayıp bunda çıkması beni düşündürdü acaba test mi bozuk diye,ama daha idrarı yaparken belirmişti bu çizgi bilemiyorum inşaallah vardır Allah herkesin gönlüne göre versin 🥹🤲
rmy1 gunebakann inşallah vardır bitanem ama bu test beni yanılttı başıma geldi aynısı diğerlerinde çizgi yok erken gebelik testinde ise hayalet çizgi vardı gittim kan verdim bide heyecanlanmıştım gebelik çok istediğim için ama değilmişim tabi aylar sonra dualarım kabul oldu çok şükür allahım nasip etti bana herkese nasip etsin inşallah umarım senin ki doğrudur
gunebakann rmy1 Evet çok haklısın insan umutlanıyor seviniyor,Rabbim isteyen herkese sağlıkla kolaylıkla nasip etsin inşaallah.Bende bugün tekrar test yapacağım yine aynı pozitifi görürsem kan vermeye gideceğim inşaallah 🥹
mevsimmbhr ilayda3620 hayırlısı olsun kuzum ınsallah bebegın olur hayırlı bakıtte üzülme gecıkıyorsa guzellesıyordur
mevsimmbhr ilayda3620 benımde beklenen 11 bugün yani 3 gün önce yaptım negatıftı ama belırtıler var gıbı bas donmesı bıle var kaşık ağrım migdem agzmda gibi degısık şeyler bakalım olacak mıyım beklenen gün bugün
Miniminibirler mevsimmbhr benim de 3 gün önce yani dün negatif çıktı.. önce biraz üzüldüm de şimdi kabullendim regli bekliyorum 😂
mevsimmbhr Miniminibirler 😆 kaset yapmıştım negatıftı ınsallah vardır hala umudum var nıye bilmıyorum
peanutbutter Benim bat 13dü bugün test yaptım çift çizgiyi gördüm yarın kan vereceğim 🥰 Allah isteyen herkesin kucağını en güzel şekilde doldursun 🙏🏻
peanutbutter Miniminibirler sağol canım 🙏🏻 valla belirtilerim çok yoğun o yüzden anladım da zaten biraz ama test yapmak için gecikme bekledim bel ağrısı, meme ağrısı çok fena bir de akıntım çok arttı detaylı bir gün gün ne hissettim bir yazı paylaşacağım yarın kan testi ile de netleşsin de
MamaSmiles Celebi1 erken test days comfort kasette artimed, dünde freely marka yaptım 2 tane ama yorumları genelde olumsuzdu o yüzden farklı markalar yapmak istedim tekrar