DenizDerinn Bugün 10+2 oldum ama dünden beri gögüs hassasiyetim kayboldu agrı sızı kalmadı korkuyorum bebege bişeymi oldu bu konuda bilgisi olan yardımcı olabilirmi
gulsumm1234 DenizDerinn korkma belirtiler kendiliğinden geçebiliyor sonra tekrardan geliyor bende 12 haftalık hamileyim 10. Hafta yok oldu belirtiler 12. Hafta tekrar geldi 😀
fatmabaki DenizDerinn ilk öncelikle hayırlı olsun 🧡 göğüs hassasiyeti bende de bir gitti bir geldi zaten tek belirtim oydu şimdi 19 haftalık oldum yaklaşık 3 haftadır hiç yok vucüt hormonlara hamileliğe alıştığı için artık tepki vermiyordur 🌸
ylnydgd DenizDerinn belirtiler sürekli gidip gelecek. 12. Haftadan sonra zaten göğüs acısı vs kalmıyor
blnmyld DenizDerinn hiç bişey olmaz geçiyor zaten bir zaman sonra asıl büyümeye başlayınca sıkıntı şişiyor ve alt tarafları aşırı terliyor sütyen takmak bile ızdırap geliyor o yüzden tadını çıkar 🙈
baharsst Ben 15+4 üm. Bazen hamile degilmiyim diyorum😅😅 acayip rahat geçiyor. Sonra ultrosonda görüyorum ve idrak ediyorum.
DenizDerinn Cok teşekkür ederim hepinize iki gün dokunsqm bile acımıyor o yüzden korkum oldu bişeymi oldu acaba diye bulantımda azalınca daha bi tedirginlik başladı tabi
temmuzonbir DenizDerinn yok yok korma şiddetli ağrın lekelenme kanama olursa bi doktora görünürsün belirti kaybolmasından bişey olmaz benim kaç gün gitti geri geldi 14 haftalık oldu bile kuzum