Bubbless Haftada 1650 demişti doktor 34 te yeni gittim 1750 dedi doktor normal aralıkta dedi herşeyi normal ilerliyormuş biraz zayıf doğucak dedi kilo aldıracak herşeyide yiyorum napıcamm🥺
melismersin Bubbless eşiniz ve siz minyonsanız bebişler biraz ufak oluyor. Doktor tek kilo ve boya bakmıyor çoğunlukla verileri karşılaştırıp sorunu söylüyorlar. Ama biz anneler endişeleniyoruz maalesef haklısınız. Ekstra kilo oluncada aynı endişeye giriliyor 🥹 ben muz tahin yoğurt ceviz yulafla bir ara öğün hazırlıyorum kendime 14 - 15. Haftadan beri hergün yedim yararı olduğunu düşünüyorum. Birde arada hafta 3 falan bebeişi biraz şımartmak için dur kurusu veya yaban mersini kurusu ekliyorum biraz. Taklalar atıyor içeride o gün. Özellikle günlük yumurtanızıda eksik etmeyin. Protein bakımından çok yararlı. Günde 2 tane haslanmış yumurta mutlaka tüketiyorum. Gün içine yayıyorum yemeği. Ard arda yiyince bulantı yapabilir özellikle sıcak havalarda. Birde kaşar peyniri ve lor. Özellikle bunlarıda eksik etmeyin.
Happymami Bubbless benim kızım da 2900 doğdu 2600 düştü çok şükür sağlıklıydı ama 40 ı çıktığında 6 kiloydu çok çabuk kilo aldı endişe etmeyin
tugbahs Kaşar ve muz ye çok iyi kilo yapıyor bebeğe ilk gebeliğimde bebek geride demişti doktor yedikten sonra 4 kilo dogurdum
Bubbless tugbahs muzlu tahin yedim kontrole gitmeden 1 hafta önce yulaflı smoothie fln yaptım fıstık ezmeli olmamış
Bubbless melismersin eşim 193 boyunda bebde 173 boyu uzun ama zayıf bende zayıf doğmuşum diyorum galiba genetik
badesadis Son haftalarda daha çok kilo alıyolar 30lu haftalarda banada öyle diyodu doktor şuan 36+3teyim gayet normal dedi senin suyun falan normalse sıkıntı yok demektir
Bubbless badesadis suyum herşeyim normalmiş çocukta sağlıklı dedi ben küvete girmesinden korkuyorum biraz doğduktan sonra Happymami mamamı kullandınız peki doğduktan sonra
nazliguneyli10 Bazen ne yaparsan yap almiolar canım ya benim ilk kızım 2500 doğdu mesela bebeğe kilo aldırır dedikleri herşeyi de yedim oysa şimdi de 32. haftaya gircem 2 gün önce kontrolde zayıf biraz haftasına göre dedi bu bebeğime de ekstra vitaminlerimi değiştirdi falan
Bubbless ikosssdmr banada normal diyor canım ama başkalarının o haftalarda 2500 gr olunca kafaya takıyorum
melismersin Bubbless o zaman doktorunuz normal diyorsa korkmayın bence. Beslenmenizi güçlendirebilirsiniz. Artık kilo alımı oluyor çoğunlukla
duriskonunannesi Bubbless benim 2. Oyleydi son bir haftada 700 gram alarak 2550 dogdu aynen seninki gibi 32 de 1500 35 te 1800 demislerdi , stres yapma ,protein ,karbondihrat agirlikli beslen ,sol yanina yat ,dinlen bol bol su 2,5 kill kadar dogar insallah
Havin49_ Bubbless zayıf bebek zayıfır bence bieşy yemekle hiç alaksı yok benim bebeğim 31 de 1390 doğdu zaten 28 haftalık fln kende kilosu öyleydi