Cold123 Kızlar 7 gündür estrofem kullanıyorum 2 gündür günde 2 ye cıkardık biraz kanamam oldu bugun çamasırıma gecmedi silince geldi normal mi kontrolüm persembe günü
-Cennetkusuannesi- Cold123 normalde lekelenme yapabiliyor ama iptal sebebimi onu bilmiyorum canım günde 2 neden yaptı yeteri kadar rahim duvarı kalınlaşmadı mı acaba
Cold123 -Cennetkusuannesi- kontrol daha olmadı canım ilk 5 gün günde 1 tane sonra 6 gün gunde 2 tane içeceksin 11 gün sonra kontrole gel dedi Persembe günü kontrolüm hic daha kontrol yapılmadı hafif sildigimde pecetece soluk renkli kan geldi dün de
-Cennetkusuannesi- Cold123 doktoruna bilgi ver yine ona göre birşey söyler ama bence iptal olmaz yapabiliyor çünkü
Cold123 -Cennetkusuannesi- sorun yok dedi canım ama neden boyle bişe oldu anlamadım herkeste mi oluyo acaba
-Cennetkusuannesi- Cold123 bende olmamıştı ama bünyeye göre değişiyodur ağır geldi demek ki yada yan etki yaptı
Cold123 nilaydax bende anlamadım internette olabilir diyo günde kac tane kullanıyordunuz ben iki tane kullanıyorum fazla mı geldi acaba dozu doktorum da sorun yok dedi ama