hep_acemi_anne sme123 benimde o haftalarda çok yanardı midem, uykudan uyandırırdi resmen. İki üç kaşık yoğurt yiyince iyi geliyordu bana , umarım sizede iyi gelir
ayseglbry Doktorum bana pronat verdi şimdi yanmam varken gördüm postu 24 deyim bende inanılmaz bir yanma reflü mahvediyor
betiiy Ben de sakız çiğniyorum, 1 tane salatalıkı tuzlayıp yiyorum ya da soğuk süt içiyorum. Bana bunlar iyi geliyor fikir olsun
halaycibasi Tek çare gaviscon oldu bana günde 4 ölçeğe kadar izin veriyor doktorun korkma bebeğe zararı yok dedi. Ama benim sadece gece olduğu için yanmam başladığı zamanlarda kullandım. Yani hamileliğimin başından beri 7-8 kere kullanmışımdır. Ama çok rahatlatıyor.
kymzfatma sme123 dün gece mide yanmam o kadar çoktu ki ne yaptıysam fayda etmedi en son salatalık biraz hafifletti o arada hemen uyudum anca öyle baş edebildim
1oglananasi sme123 Sade maden suyu iyi geliyor bana, ben de 34+1′im ve ilaç kullanmadım hiç. Soğuk sütü yudum yudum içince de iyi geliyor bana ama o da midemi rahatsız ediyor sonra. Çözümü maden suyunda buldum, mis gibi, hem gazımı da alıyor.🤭
sme123 sineminkooo bunu deniyeyim sütü sade sevmem ama demiyecem peki ısıtıp mi yoksa öyle dolaptan alıp mi içeyim
sme123 bozken doktoruma sorayım ama artk gerçekten ilaclardan bıktım ilaç almak istemiyom doğal yolları deniyeym gecmezse mecbur ilaç alacm canım teşekkürler 😊