byznrgkcn Ben dokuz ay güle eğlene kontrollere girdim,hocam çok tecrübeli ve süreci eğlenceli hale getirebilen biriydi,bu en büyük şansımdı ben bilinçaltımda ameliyattan ciddi korkacak olmuşumki dokuz ay beni evden genel anestezi ile alın doğurtun eve getirin öyle uyandırın ehe ehe diyordum,doğumdan sora anladımki ciddi bi korkum varmış her neyse planlı sezeryan tarihinde hastaneye yatışım yapıldı,odanıza geçip önlüğü giyiyorsunuz ve serum bağlıyorlar,sora ameliyathaneye indiriliyorsun,spinal iğne için sedyede normal oturuyorsun ve sırtını açıp vuruyorlar,klasiktir es geçmeyelim sinek ısırığı,sora ayaklarda uyuşukluk başlıyor zaten hemen uzandırıyorlar,önünde önlük ile kapatılıyor zaten nolduğunu anlamıyorsun sadece doğum ekibinin aohbetini dinliyorsun,çok değil beş dk sora bebeği alıyorlar,hocam dedim ya çok komik biri,kafasını uzatıp aaa erkekmiş dedi bana😂😂tabi ben aneetezi etkisiyle hafif sersemdim falan tepki vermedim o an komik gelmiyorkffkfk
Sora bebeğin yüzünü gösterip hemen rutin temizleme ve dr kontrolüne başlanıyor,benim bebeğim ağladı o süreçte,o ağladı diye ben de ağladım,neden ağlıyprsun diye sorduşar bir ara bebeğim çok ağlıyor falan dedimdjdkfkf
Sonra bebeği yanağıma getirdiler ten tene temas,sadece gözyaşlarımın aktığını hatırlıyorum o an,hayatımda dıkunduğum en tatlı sıcaktı yanağı,babasının yanına çıkarın dediklerini duydum,bir kere daha bakabilir miyim dedim yüzüne(kendimce çocuğumun yüzünü ezberleyip olası karışıklıklara mahal vermicemfkfkf
Kesilen 7kat dikilirken omurilikte ağrı,mide bulantısı,sersemlik yaşadım kısa kısa,hepsini sordum o ara normal mi diye,evet dendi,dikiş işlemi bittiğinde ekip bir sonraki sezeryan için sohbete koyuşmuştu bile.
Odama çıkarıldım ve bebeğim ben eşim hemşire ile başbaşa kaldık,emzirme sürecini başlatmak istediler hemen bebek ten tene temas etsin diye bence.
Ben o kadar çok korkmuş ve kasılmışımki dr um geldiğinde asık surat görmek istemiyorum demişti,son olarak ilk 1.5gün anestezi bende ciddi etki birakmış,bazı şeyleri hatırlamıyorum.
Ay anlatmıcaktım güya ama son olarak şunu söylemek isterim ben eğer o kadar kasılmasaydım asla benim için kötü geçmezdi,sondaj falan takılmış hiçbirini hatırlamıyorum bile düşününlfflfl
İlk yürüyüş kolaydı,hatta o an gaz çıkardım ben.
Aklıma gelenler bunlar🙏