badhomian 3bebisan ilk sezeryanınsa bir sorunda yoksa 39 gibi alıyorlar bacım 39+2 de elendim bende ilkti
Momlife_ Devlette sezeryana nasıl karar veriyorlar ben normal istiyorum ama doktorum henüz erken doğum şeklin demişti 35-36larda bugün 37 hafta oldum perşembe günü kontrole gideceğim ne zaman belli olacak bilmiyorum
3bebisan Momlife_ benim kızım var 2 yaşında sezaryen oldu o yüzden bana yine sezaryen yapacaklarmış böylelikle karar verdiler. Sizin bebiş doğum kanalına girmiş mi
miniginannesi__ Momlife_ perşembe seni muayene eder diye düşünüyorum canım ona göre karar veririz, bebişin kafası aşağı dönmüş müydü en son
lberramom 3bebisan Benim 38+4 de alacaklar inşallah. Yani bu çarşamba 🥺🙏🏻 Eğer kesin sezeryan olacaksa 38-39 da alınıyor. Gelişimini tamamlamış oluyorlar. ☺️
gizemli00 3bebisan bana 36 haftalık olunca gel gün verecem dedi insAllah 38 39 ncü haftalık iken alır ya
-Papatya33 3bebisan duruma göre değişiyor bende 38 için planlanmıştı doktor karnın inmiş dedi nst de hafif sancılar cikinca 37 de alalm sancin başlasın istemiyorum dedi.
miniginannesi__ Momlife_ bence evet bende salı gidicem salı bakacak ama özel benimki sende perşembe 37+4 oluyorsun bakar artık diye düşünüyorum