gamssu Anneler Fetal DNA testi yaptırmak istiyorum sizler hangi haftada yaptırdınız ? İlk doğumunda böyle bir test yoktu sadece 2 li tarama testi yaptırmıştım yaptıran anneler burada mı?
althdh baharsst bende yaptırmayı düşünüyorum ama emin de değilim bu 2-3-4lü tarama testinden ne farkı var eşim yaptırmak isyiyor. Memnun kaldınız mı? Yurt dışına göndermek bende istemiyorum sizce gerek var mı?
baharsst althdh turkiyede de gelisti hersey..eskiden yurtdisi vardi sadece. Bana kalırsa gerek yok. Yol parasından kaynaklı 2 kati para alıyorlar. Intergeni doktorum yönlendirdi. Memnunda kaldım açıkçası.
gamzeakarsu17 althdh en büyük fark erken yapıldığı için kürtaj olabiliyosun 3 lü 4lüler 16da 20de falan yapılıyor insan kıyamıyor büyüdüğü için vazgeçmek istemiyor allah sınamasın hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin
SedaAden althdh tarama testlerinin doğruluk orani fetal dna ya göre biraz daha düşük o yüzden tek seferde fetal dna yaptirdiginizda hiç bir tarama testini yaptırmanıza gerek kalmıyor artık yurt dışına daha detaylı bakılmasını istiyorsanız göndertebilirsiniz örneğin ailede genetik hastalıklara yatkınlık varsa daha detaylı yaptırabilirsiniz. Ben ilk gebeliğimde Genoks firmasında yaptırmıştım suan tekrardan hamileyim yine Genoks firmasında yaptıracağım. Kendi şehrinizde güvenilir genetik tarama yapan firmaları araştırabilirsiniz
althdh gamzeakarsu17 çok teşekkür ederim bilgi için. Haklısınız insan zaten normalde de kıyamaz büyüm bi karar allah korusun. Amin insallah
althdh SedaAden çok teşekkür ederim. Ailede öyle bir yatkınlık yok bende bu yüzden yurt dısına göndermeyeceğim. Bir firma buldum ona yaptırıcam bakalım hayırlısı insallah teşekkür ederim
busecalimli 11+0 da verdim kan, natera Panorama firmasına yaptırdık biz 450 dolar ödedik standart paket için, hem bu testi yaptırdığınızda ikili üçlü tarama yaptırmanıza gerek de olmuyor ve doğruluk payı yüksek o yüzden öneririm 🫶🏼