_caglacar Kızlar ben 21 haftalık hamileyim alt karnımda daha doğrusu mesaneye yakın bölgede pıt pıt seyirme gibi damar atması gibi bişeyler hissediyorum kaç gündür bebek mi değil mi hiç anlamıyorum ama öncesinde olmuyordu
pamuksekeer _caglacar odur canım vakti gelmiş artık ben burdayım diyor ben 15-16 da hissetmiştim ama zayıf hamile kaldım
lokismommy _caglacar 16da hissetmeye başladım boyuma göre zayıfım 19+2 hareketler artık düzenli ve bebeğim olduğunu anlayabiliyorum pıt pıt vuruyor göbek çevremde
newmomad _caglacar bebek o emin ol 🥹 büyüdükce daha iyi anlıyorsun tadını çıkar:) 19da başladı bende de direk hareketlere hala coşarak gidiyoruz:)
selinimrek Ben 11.haftamda hafif hissediyordum ama kimse bana inanmayınca bende artık bağırsak hareketidir ya diyip geçtim. 14-15.haftamda net hissettim. Şuan 25+4 üm içeride karetekit oluyor 🤣
_caglacar selinimrek siz çok erken hissetmişsiniz doktorum ilk gebeliğim olduğu için bana 20 24 haftalar arası hissedebileceğini söyledi
asliyorgun _caglacar ben 11den beri hissediyorum ama erken hissedemezsin dediler şu an 14 haftalığım bugün çok net hissettim. 2. Gebeliğim ve zayıfım :)
teslimeyildiz _caglacar kesin bebek hareketidir normal de zaten 15 16 haftalık hareketler belirmeye hissedilmeye başlıyor şuan yavaştan hissetmen gayet normal
Pnr_2306 Erken hissedenler bebislerinizin cinsiyeti belli mi bende erken hissettim de merak ediyorum yazar misiniz
gulsahkandrms _caglacar ben 12. Hafta da hissetttim birkaç kez sol kasığımda seğirme oldu. Şu an 13+0 ız