nisass Merhaba kızıma isim seçiyoruz ve eşimle inci ismini beğendik fakat çevremizdekiler çok beğenmedi hatta bi takımımız o ne öyle dalga geçilir inci boncuk diye falan dedi açıkçası bu söyleme çok takılmadım ama aklımı şu kurcalıyor eşim esmer bebeğimde esmer olursa ilerde okulda ismi ile dalga geçilir mi bu isim meselesi çok kafamızı kurcalıyor en iyi en güzeli olsn istiyoruz ama çokta seçenek yok gibi inci içimize sinmişti ama ilerisi için kafa kurcalıyor ne yapmalıyım sizce
ecemk94 nisass inci ismi ve esmer olmasıyla dalga geçilecek konuyu ben bağdaştıramadım. Siz beğendiyseniz kimseye söz düşmeZ.
bebekoo47 nisass bende inci Sare düşünmüştüm ailem bile dalga gecti bence çok güzel bir isim inci isminin sizin esmer olmanızla teninizle alakası bile yok çok içinize sindiyse koyablrsnz bence güzel bir isim .
happymom58 nisass çevremde bi kaç arkadasımın çocuğunun ismi inci ve ben 1 kez bile dalga geçildiğini duymadım bazı isimler biraz zor oluyo yetişkinler ve çocuklar zorbalık yapıyo isim konusunda fakat inci ismi akla bunu getirmiyor tam tersi çok hoş zarif bir isim
nisass bebekoo47 ya işte günümüz çocukları çok zorba ilerisi için endişe ediyorum yoksa içime çok sindi inci beyaz oluyor ya genelde o bakımdan
nisass cerenergun ya bu konuda hem fikiriz ama okulda çocuklar çok zorba oluyor insan hamileyken her detayı düşünüyor maalesef ondan emin olamıyorum
arslnnesra23 Çocuğu doğuran sensin evde ona bakacak olan sensin ona seslenecek olanda sensin boşver milleti başka isimde bulsan kulp bulurlar
nisass arslnnesra23 ay demi ya ama işte ilerisi için endişe etmeden duramıyorum günümüz çocukları çok zorba maalesef
arslnnesra23 nisass bak benim oğlum 20 aylık adı Bilal ismini duyan herkes Bilal habeşi diyip gülüyor ( akıllarında dalga geçiyorlar ) ama ben zaten Bilal habeşinin hayatından etkilendiğim için koydum ve Bilal habeşi demeleri benim hoşuma gidiyor kendime diyorum ki senin niyetin onun adını yaşatmaktı ve oğlumun ismini duyan herkes Bilal habeşiyi hatırlıyor
arslnnesra23 nisass bu arada şuan oğlumun yaşıtlarının ismi hep popüler kültür modern ama benim oğlumun adı ay gibi parlıyor onların arasında
nisass happymom58 teşekkür ederim bncedeok zarif hamileyken her detaya takılıyor insan maalesef hep en iyisi olsun istiyorsn
aminezeliha Aileler hep, aynı, hiçbişeyi beğenmiyolar siz, içinize sineni, koymazsanız, sonra pişman, olursunuz. İnci, çok, güzel, bi isim esmer birine de çok yakısır
suragungor nisass icinize sindiyse koyun mesela benim ismim Şura canim ailem Şura ora bura diye dalga gecilir mi diye hiiiic umursamadan koymuslar okul yasantimda bir iki kisi dalga gececek gibi oldu agizlarinin payini verdim sustular merak etmeyin zorbalik yapmak isteyen her isme yapar icinize sinen ismi koyun inci gayet guzel bir isim esmer olmasida bi sorun olmaz inci ismi sadece sarisinlara ozgu degil
nisass suragungor çok mantıklı uğraşmak isteyen bir kulp bulur yine uğraşır hamileyken insan her detaya takılıyor maalesef inşallah çocuğum güçlü bi karakter olur sizin gibi kendini koruyabilir
nisass arslnnesra23 bencede ismi çok güzel nesiyle dalga geçtiler anlamadım uğraşmak isteyen her türlü uğraşıyor sanırım bu durumda çocuğun duruşu çok önemli sanırım
parla94 anonimmom_ zenci denmesi için esmer olması yeterli olabilir o kadar zorba bi çevresi olursa. Adının İnci olması oranı artırmaz
suragungor nisass dayimin kizinin ismi özüm dedemler koymayin o ne oyle üzüm derler dalga gecerler dedi hic kimsede dalga gecmedi cocuk 16 yasinda dedem disinda uzum diyen olmamis hic 😂😂
anonimmom_ nisass benim ismim sümeyye hep sümük diye dalga geçerlerdi o yüzden her ihtimali düşünürüm 😂