Elikkk 29. Haftadayim uğur orak doktorum daha çatı muayenesi yapılmadı tahminim 36-37 de yapılır belkide hiç yapılmaz o an bakılır belli olmaz
Mrym34 39.haftadayım Emre beye gidiyorum bakmadı sancı olursa bakarım dedi normal Doğum için uygun değilse vücudum 41.haftaya kadar bekleyip sonunda sezaryen olmakta istemiyorum acaba farklı bi doktora gitsem mi
Elikkk Mrym34 bence gitme canım şehir hastanesi çok güzel eskiden çoğu kadın normal yapıyormuş hem bebeğin kendi gelmek istediğinde gelsin bırak zaten az zamanın kalmıştır emin ol 39 haftadasın ne kalmiski hamileliği insan çok özlüyormuş sonra tadını çıkar
Zhrnc Mrym34 özele git hatta sana doktor önereyim Anadolu hastanesi Figen hnm yada ayşe hnm İkisi de mükemmel doktorlar Git orda çatı muayeneni yaptır doktor sana bilgi verir sonuçta normal mi sezaryen mi diye Ona göre beklersin
Mrym34 Acaba sadece Emre beymi çatı muayenesini yapmak için sancı bekliyor onu merak ettim hastane çok iyi doğımhanesine falan baktım gayet iyi
Miray2323 Mrym34 40.haftada yapıyor bende sordum.bende Emre bey in hastasıyım.ondan önce hatta 40.haftada uygunsa rahim ağzını sıvazlıyorum ağrın başlasın diye dedi.
incitanemm bende necati kaya ya gidiyorum 36 +4 olduk sormadım hafta da bir çağırdı artık pzts gidicem
Zhrnc [bilinmeyen] ablama da yapmadılar 41 haftada sezaryen oldu sancı var açılma yoktu İşte buda değişik bi durum çatı kemiği çok çok darmış mesela oda pişman oldu o kadar ağrı çektim bekledim sonuç yine bıcak altına yatmak oldu diye