blnmyld tubayilmaz Şu ikili olanlar varya canım ortası boş olan gri onlardan al çok rahat valla ben başından beri onu kullanıyorum
suragungor tubayilmaz ben almistim ama hic memnun kalmayip iade etmistim normal bi yastik daha cok isimi gordu benim sarildigim yastigi karnimin altina gelecek sekilde yerlestirip uyudum tum hamilelik boyunca
anonimmom_ tubayilmaz yan yatış yastığı önermem hiç rahat yatamadım kocam onu sahiplendi bana sarılmak yerine ona sarılıp uyuyor 😡
burcuo blnmyld Ben de bundan aldım, çok rahat gerçekten. Hatta araba yolculuğunda bile yanıma almıştım belime destek yaptı, ağrısız gidip geldim.
yildiz93 blnmyld bende bundan kullandım çok rahat ettim bütün hamileliğimde. Gündüz tek tarafını alıp koltukta belime destek yapıyodum hatta
melismersin tubayilmaz e bebekyen almıştım. Hamile Uyku Destek Yastığı https://www.e-bebek.com/baby-mom-hamile-uyku-destek-yastigi-p-byp-3362 Gayet memnunum.
dgngr tubayilmaz trendyolda en çok satılan emzirme yastığı aldım çok güzel rahatlatıyo. Başka hiçbirşey kullanmıyorum gerek kalmıyo.