_Mother_ Hacerak72 kız bebek gibi duruyor arkadaşımın 16 haftalık pipi baya belli oluyordu uzun sivri olması gerekmez mi pipi olunca
melisasak35 belis19 devlete gidiyorum 3 farklı hastaneye gittim hepsi kız dedi detaylıda erkek oldugunu öğrendim :)
kbrakcc19 Bende 14+3 de kız dedi ama erkek hissediyorum birde hep belirtilerim de erkekti bulantım olmadı halsizlik olmadı cildim bozulmadı sizce erken mi tahmin etmiş ama %99 kız dedi
melisasak35 kelebeeeeek 5 aya kadar kız dediler dediğimi diyorsanız kıza benziyor ve testis göeünmüyordu ona göre kız dediler detaylıda testis beliriverdi
kelebeeeeek melisasak35 benimde 16 haftada 190 kız dedi doktor bacak arasını gösterdi boş dedi bende erkek hissediyorum en başından beri acaba degişirmi dedim bu yüzden sordum kız olduğunu ultrasonda gördünüzmü diye
Hacerak72 kelebeeeeek kızımda gıttıgım doktora attm ultrason kagıdını erkek goruyorm dedı ama detaylı bakmam lazım oda hamıle ızınde suan
melisasak35 kelebeeeeek kız oldugunu ultrosonda ben değil doktor gördü boş dediler yani testisleri yok kızdır dediler ama sonradan göründü bilemiyorum 3 oğlum var hep kız hissetim oğlum oldu
kelebeeeeek melisasak35 benimde iki kızım vardı bi oğlum olsun çok istiyordum kız dedi detaylıda değişenleri görünce belki bi umut değişir diyorum
noktas melisasak35 12 haftalığım ekranda iki bacak arası resmen boştu ama erkek olanlar o çıkıntıdan çok erken öğreniyolar doktor tahmin bu kız dedi çok merak ediyorum 🫠🫠🎀
melisasak35 kelebeeeeek allah gönlünüze göre versin sağlıkla kucagınıza almayı nasıp etsin bende kızım olsun çok istedim ama 3 oğluma çocuk sezonunu kapatmış bulunmaktayım :)
kelebeeeeek melisasak35 inşaAllah seninde gönlündeki olur ve süpriz yapar sana son zamanlarda çok görüyorum doğumda farklı doğuyor inşaAllah ikimize süpriz olur