Sengulkrgz Merhaba hanimlar iki uc gundur bebegimi daha net hissediyorum seyirmenin otesinde icimde yuzuyormus hissi gibi hissediyorum birde pit pit seklinde hissediyorum...Fakat bugun gobek deligimin bir 1cm altinda sanki icerden cimdik atiliyormus hissini yasiyorum...Bu bebegin tekme attigini mi ifade ediyor ? Ara ara surekli oldu bugun suan hala var bazen daha siddetli oluyor...Tecrubeli anneler
Mommi Sengulkrgz doktoruma sormuştum nasıl anlarım bebeğimin hareketlerini diye cimcik atmış gibi yada kelebekler uçuyor gibi örnek vermişti muhtemelen onun hissidir🥰🐾
Sengulkrgz Tecrubeli anneler hamileligin ileri doneminde olan hamileler bu cimdiklenme hissi bebek hareketi mi tekme mi atiyor onun hareketi miii
Sengulkrgz gzmgnr21 cimdik atiyormus hissi yasiyorsunuz oyle mi bu bebek tekme attigi icin mi bu sekilde hissediliyor acaba
Sengulkrgz Mihrimahirem tekme hissetmiyorum yaaa ilk gebelik 😁 yaa bildiginiz boyle icimden sanki biri cimdik atiyor bugun asiri hissettim bunu
Sengulkrgz Ysmnkrcy bende bugun yogun yasiyorum😁tekme hissetmiyorum bende dedim acaba bu tekme seyini biz anneler cimdik gibi mi hissederiz diye dusundum
Sengulkrgz Mihrimahirem yaa bende anlamadim 6 dan sonra cimdik atar gibi hissettim suan ise icimde aurekli hareket ediyor asiri rahatsiz oldum tekme yok sadece asiir hareketi varr boylee sanki surekli donuyormus gibiii normal mi bu ya
Sengulkrgz Mihrimahirem anladim canim aksam asiri rahatsiz oldum cok hareketliydi birde bu cimdik olayi beni tedirgin etti sukur gecti suan...
Semisko Sengulkrgz bugün oldum. İğnenin battığını ilacın girişini bile hissetmedim. Şimdi başladı ufaktan ağrıdı. Geç kalma vakti geçmeden yaptır cnm
Sengulkrgz Mommi yaaaa 😁😁bende cevreme diyorum cimdik atiliyor diye guluyorlardi...Boyle net hisstmiyorum sadece aksamlari yuzuyormus givi ufak ufak kipirtilar ve arada cimdikler 😁tekme daha hissetmedim