Deniz25 merhaba herhalde ilk cevap veren ben olacağım ben kişiliğim gereği takıntılı bir insanım ve bende öyleyim huysuzum hamileliginde getirdiği bi huysuzluk var herneyse uygulamanın blogunda bi çok makale okudum aynı şekilde ınternetten çeşitli kitaptan bilgiler okudum ve ordaki bilgilere gore etkileniyor araştırmalara göre ünlü bir piyanist bakmadan bile ezbere hiç bilmediği notaları besteleri calabiliyormus röportaj sırasında sormuşlar ve işin derinine indiğinde piyanistin annesinin hamileliği boyunca piyano çaldığı belirlenmis aynı şekilde yeni doğan bir bebek annenin memesini dahi almiyormus neyse velhasil kelam doktor aileyle konuşmuş başka bi doğum yapmış anneye götürmüşler emzirmesi için ve bebek emmiş meğersem anne hamileliği boyunca çocuğu istememiş ve o çocuk anne karninda sürekli mutsuz olduğu için annesinin ona zarar vereceğini düşünerek emmiyormus aynı şekilde bu hani doğumdan sonra bebekler camlı odalara konuyor ya bütün bebeklere aynı anda huzurlu bi annenin kalp atışını dinletmisler ve bebekler kısa sürede ağlamayı bırakmış daha fazla emmeye uyumaya başlamışlar yani örnek veriyorum sen sinirlendiğinde sen biriyle tartışırken yada mutlu olduğunda zaten bebeğin ilk duyduğu ses kalp atışınmis o yüzden zamanla senin neye kime sinirlendiğini anlıyormuş zamanla senin ve çevrenin sesini de ayırt edince kim seni en çok sinirlendiriyosa doğduğunda ona karşı isteksizlik oluyormuş bebekte ve sen sürekli mutsuz oldukça salgıladığın hormonlar bebeğe geçiyor
herneyse çözüme öneriye gelirsek bende dediğim gibi karakterim gereği sınırlı birisiyim fakat hava ısındı çiçekler açtı kelebekler çıktı eğer esin gelirse daha iyi hem birlikte rahatlamış hayatın yükünü atmış olursunuz yürüyüş yap bol bol nefes al akcigerlerin çiçek kokusuyla dolsun için ferahlasin su iç eğer yaşadığın şehirde deniz varsa denizi izle dinle suyun sesini kendini bırak herşeye yetişemezsin bol bol nefes al yüzmende sakınca yoksa yuzebilirsin otur güneşin altında karnına dokun onu hisset konuş bebeğim seni üzmek istemedim ben bugün şuna sinirlendim de anlat ona tekmelerle zamanla anladıkça sana cevap verecek bıkma usanmadan anlat dertleş konuş sev okşa rahatla badminton oynayabiliyorsan sakınca yoksa güneşli biyerde oyna çimenlerin üzerine uzan hayal kur bebeğinle gezdiğini bebeğinin güzelliğini hiçbiseyi düşünme hele ki esinde gelirse yanında bunun daha da faydası olur birbirinizi rahatlamış mutlu olmuş olursunuz tekmelerini onada dinlet hislerinizi birbirinizle paylaşın sinirlendiğinde o ortamdan uzaklaş biliyorsan uzaklaş işten gelince yemeğini ye ılık bi dus al yatakta bağırmayan anne baba olmak ve bana hazır mısın anne diye çok güzel iki kitap var yada kendi begenine göre al iki sayfa günde okusan yeterli şarkı dinle bebeğine dinlet evde dans et çılgınlar gibi hem dans doğumu da kolaylaştırır emin ol rahatladigini göreceksin