minikolik Kızlar e nabızdan grafiği göremiyorum ama PAPP-A 0,57 PAPPA-A MOM 0,15 Sonuçlar çok düşükmüş böyle sonuçları çıkan oldu mu nasıl yol izlediniz doktora randevuma 15 gün var 15 gün nasıl bekleyeceğim çok endişeliyim lütfen başına gelenler yazabilir mi
yldzz01 minikolik bu degerlerden ayrı baska degerler oluyor doktorun ekranında gozukuyor tek ona gore bunlarla beraber ve yasınızla hesaplanıyor gecen aldım sonucumu bende doktorum oyle soyledı dogruluk payı cok yok dedı ultrasonunuz ıyı cıktıysa korkmayın sonucunuzda guzel gelır ınsAlllah yapay zekaya sorabılırsınız ben oyle yapmıstım
minikolik yldzz01 yapay zeka grafikle değerlendirilmesi lazım diyor ama daha randevuma çok var ultrasonda ense kalınlığı ve nazal kemik iyi demişti sonuç bu kadar düşük gelince çok üzüldüm
yldzz01 minikolik yapay zeka bu attıgın sonucuda yorumluyor sonra grafıgı ıstıyor bende oyle yapmıstı ama dedıgım gıbı bu degerler kendı basına sonuc gostermıyor korkma
minikolik yldzz01 yapay zeka işte riskli gebelik erken doğum gebelik zehirlenmesi gibi şeylere de işaret edebilir eğer grafikteki risk düşükse falan diyor inşallah korktuğumuzda uğratmaz rabbim
yldzz01 minikolik bısey olmaz canım bendede gebelık zehırlenmesı var proteın kacagından dolayı surekklı muayeneye gıdıyorum ılk gebelıgımdede oyleydı sorun yasamadım cok sukur