zehraclk0 glshszr Ben yaptırmamıştım. Doktorum istememişti belirtim falan da yoktu sizin belirtiniz varmış suyunuz fazlaymış doktorunuz da istemiş riske atmayın yaptırın dedim
tortillam_ ummu_98 Ha iki üç dilim baklava yemişsin ha o suyu içmişsin. Sinsi sinsi ilerliyo belki şekerin ruhun duymaz. Gereksiz olsa yıllardır niye yapılsin
nazende17 glshszr yaptırdım açlık şekerim sınırda çıktı bence bilmek daha önemli ben de çok meyve yiyordum
selenemoon glshszr anne tarafında şeker hastası varsa doktor yapmayı önermişti zaten hem çok kilo almış hem de bebeğimin kilosu fazlaydı yaptırdım şeker çıkmadı. En azından emin oldum bilmemek daha kötü bir durum
ummu_98 Vede hamilelik o kadar hasas birseyki hamile bir kadina parol bile verilmezken seker yuklemesi yapiliyir
momynewmomy glshszr ben ilk gebeligimde yaptirdim canim sadece migrenim oldugu icin fazla aç kalmak ve aniden sekerli birsey icmek migrenimi azdırdı ikinci kan vermemden sonra yemek yedim ve agri kesici ictim gecti onun disinda bisey olmadı zaten 2 dilim baklava yada 1 kutu kolaya eşdeger seker var icinde akrabalarimdan kadin dogumcu olanda var onada danıştım kesinlikle yaptir dedi ona guvenerek yaptırdım ikinciye hamileyim bundada yaptıricam cnku suan kilolu olarak hamile kaldim ve canm surekli biseyler yemek istiyor
glshszr momynewmomy bende yaptırdım zaten mecbur 1 2 hafta oluyor şeker çıkmadı ama yaptırmış oldum 🤷🏻♀️
e_kardelenn glshszr bazı doktorlar gerek yok yaptırma diyor bazıları yaptır diyor, içine sinsin istiyorsan başka doktora da görün istersen, ek olarak hem açlık hem tokluk şekerine baktır şeker yüklemesi öncesi o tahlil ile git doktoruna
miniktirtilim glshszr seker hastası olanlar bunj bilip kendine söylemeye cesareti olmayanlar yaptırmaya karşı genelde cunku yaptırınca sonuçları biraz acı gerçeklerle dolu oluyor :))