babyshark__ Kızlar 24gunluk oldu kızım ama hava çok sıcak ne zaman kısa kollu giydirmeye başladınız ince uzun kollu giydiriyoruz şuan ama sıcak sanki cok
HakanKemal babyshark__ ben Ankaradayım dışarıda ince uzun kollu giydiriyorum hava durumuna göre evde yarım kollu şort giydiriyorum
yldzz01 babyshark__ bulunduğunuz yer cok sıcaksa gıydırırın gıydırmezsenız sıcaktan hasta olur derın zamanlarda uzun kol gıydırırsınız
babyshark__ deletedmom43191 İzmir Seferihisar dayız kararsız kaldım acaba daha küçük mü diye ondan sormak istedim
babyshark__ HakanKemal bizde İzmir Seferihisar dayız artık giydirmek laazim peki geceleri uzun kollu yoksa kısa kollumu gene giydiriyom gece sern çünkü
ssdml Ben de cok kararsizim 45 günlük bizimki ama benim olduğum yerde hava tam ısınmadı 24 derece civari. Ben hala uzun kollu giydiriyorum ama incelere geçtik artik. Kısa kolluya ne zaman geçilir acaba? Ama İzmir sıcaktır orada olsam geçerdim kesin.
beyzzsenturkkk babyshark__ zıbınla dolaşıyor dışarıda 22 günlük başından beri kalın giydirmiyorum havalar cayır cayır kısa kolluyu gectim zıbın bile çok