esrasrkyy Her sabah mutlaka yumurta, çeyrek avokado, peynir, kaşar ile kahvaltı yapıyorum. Ekmek seçimimi hep tam buğdaydan ya da çavdardan yana yapıyorum. Ara öğün olarak taze meyve özellikle kayısı ve erik yiyorum kabızlık oluşmaması için. Meyve yoğurt/kefir/süt ya da 5-6 bademle yendiğinde daha dengeli kan şekerini arttırıyor, beraber tüketmek çok önemli. Akşam yemeklerinde protein ya da sebze yemeye özen gösteriyorum. Ekmeği akşam tüketmiyorum. Gece yemesi yapmıyorum. Akşam yemeğinden sonra bir şey tüketmiyorum, çok açlık hissedersem biraz kefir ya da yoğurt tercih ediyorum ama genelde bu da olmuyor. Kuru meyve ve kuru yemiş kalori açısından çok yüksek, onları tüketmiyorum. Kuruyemiş yerine omega3 kullanıyorum, kuru meyve yerine de taze yiyorum gün içinde. Suyu her gün artırmaya özen gösteriyorum, havalar ısınıyor ödem açısından su çok önemli. Tatlı, hamur işi veya aburcubur düşkünlüğüm yok. Yemeklerin yanında salata yenebilir ama benim mide yanmamı arttırdığı için ben yemiyorum. Haftada 2-3 gün hamile pilatesi yapıyorum, müsait oldukça yürüyüş ekliyorum. Şu an 21+4′teyim ve daha hiç kilo almadım. Maşaallah bebeğimin gelişimi de iyi ve oldukça sağlıklı. Süreci böyle ilerletiyorum. Her süreç kendine has, kendine göre ekleme çıkarmalar yapabilirsin.