MelikeGkhn Kızlar 31. Haftamadayım her şey normal çok şükür hurma yiyorum hem faydasız tartışılmaz hem ara öğün olarak tatlı niyetine de bazen dalıp 4 5 tane yediğim oluyor doğumu tetiklemez değil mi? Allah korusun🙏🏻. Bir kaç gündür günde bir iki adet ağrısı gibi ağrı oluyor korktum o yüzden. Yakın arkadaşım doğum yaptığı gün 6 8 tane yemişti 40+0 da bi kaç saatte açılması 10cm i buldu.
Caglaucrr MelikeGkhn canım son ayda öneriyorlar hurmayı aslında ama az tüketmeye çalışın nolur nolmaz tetikleyebilir.
Elikkk MelikeGkhn kuzum başlamayan doğumu başlatacağını sanmam zaten doğum ağrın başlamıştır açılmayı kolaylaştırır hepsi bu diye düşünüyorum 29 haftalıgım yiyorum bende severek bazen doğuma yaklaştıkça artır hatta bende öyle yapmayı düşünüyorum
pptya01 Bem de yicem şuan 31. Haftamdayım ama 34 35 gibi başlamayı düşünüyorum rahim kasılmaları yapıyormuş bu çok söyleniyor erken başlamamak lazım bence
MelikeGkhn pptya01 bi tane bile mi ama bazı yerlerde de günde bir iki yenmesinin çocuğun güzel huylu olmasını sağlayacağını yazıyor
pptya01 MelikeGkhn nefsini köreltmek için bi iki bişi olmaz ama bence her gün yeme riskli olabilir. Ayva da hadiste geçiyor onu yiyebilirsin