wq_ayse00 Haftaya cuma 6 haftalık oluyorum o gün randevum var kalp atışını duyabilir miyim fikirlerinizi öğrenmek isterim ( bu arada öğrendiğimden beri ilk defa gidicem doktor randevusuna )☺️
cuteregina wq_ayse00 eğer geç döllenme yoksa Vajinal ile olabilir ben sata göre 7+3 usg göre 6+3 de duymuştum
iroskvl mervekalkann eşimle beraber girebiliyorum değil mi ilk kontrolümüz bayramdan dolayı acilde oldu vajinal ultrasonla baktığı için eşimi almadı ama bu sefer ilk doktor randevumuz 3 gün sonra vajinadan baksa bile eşim de yanımda olabiliyo mu
iroskvl Bende bugün 6 haftalık oldum 3 gün sonra kontrol var çok heyecanlıyım umarım duyarız bir hafta önce gittiğimde bebişi görmemiştik şimdi ki durumunu öğrenmek için gün sayıyorum ama bana daha erken diyo cevremdekiler
mervekalkann iroskvl tabi alıyor çoğu devlet hastanesi ama istisna almayanlar da olabiliyor önden bir sormanız daha iyi olacaktır ama özele gidecekseniz rahat olabilirsiniz kesin alıyorlar.
iroskvl mervekalkann Antalya da yalıyorum şehir hastanesine aldım randevu bakalım inşallah alırlar teşekkür ederimm cevabın için
wq_ayse00 Fikirleriniz için çok teşekkür ediyorum arkadaşlar cuma günü gittiğimde duyup duymadığımı sizlere de bildiririm İnşallah ☺️