melikee46 Kizlar lcw den az oncr mesaj geldi ankarada bir magazadan alisveris yaptigima dair ama ben k.marasta oturuyorum ben yapmadigima gore nedwn boyle mesaj geldi aklim cok karisti
baltuntas melikee46 dolandırıcı olabilir link vs varsa tıklamayın yada biri yanlış numara verdi siz yapmadıysanız itibar etmeyin derim
bierkekbikiz melikee46 lcwda alışveriş sırasında numara istiyorlar alısveris yapan kisinin numarasıyla sizinkinin bi iki rakamı farklıysa kasiyer yanlıs anlayıp bilmeden sizinkini yazmış olabilir diye düsündüm ben
melikee46 deletedmom43191 aradim simdi musteri hizmetlerini bazen musteri yanlis vrrince yada baskasindan numara almayinca anket degerlwndirmesi gondermek.ocin rastgele mesaj gidiyormus ay rahatladi icim ne olur ne olmaz bir suru sey dusunmustum ama icim rahatladi
temmuzonbir melikee46 yakın zamanda bir kartınızı vs kaybetmediyseniz ya dolandırıcıdır yada numara benzerliği falandır mağazanın tam ismi hangi avm olduğu yazıyorsa arayıp Teyit edin ama link falan varsa tıklamayın