Bumptious açlık tokluk şekerim normal çıkmasına rağmen şeker yüklemesinde gebelik şekerim çıktı diyetle kontrol etmeye başladık ama bebeğim normalden 3 hafta önde gitmeye başladı. Yani ben 28. Haftamdayken bebeğim 31. Haftada gibi görünüp anormal bi büyüme sergilemişti mecbur insülin kullanmaya başladık. Farketmeseydik ne olcaktı ben daha 37. Haftamı dolduramadan bebeğim 40 haftaymış gibi görünüp erken Doğum yapacaktı ama gelişmemiş olacaktı obez olacaktı. Benim şekerim sürekli yüksek olacağı için bebeğime de plasenta aracılığı işe şeker geçecekti ve onun pankreası sağlam olduğu için normalden daha fazla insülin salgılayıp asıl o zaman potansiyel şeker hastası olacaktı. Belkide aniden kalbi duracak kaybedecektik ve sebebini bilmeyecektik. Boşuna mı günde en az 6 kez parmaklarımızı delip acı çekiyoruz delik deşik oldular morardılar artık. Boşuna mı her gün kendimize iğne saplayıp insülin alıyoruz. At gözlüğü takıp sabit fikirle ve bunca teknoloji arasında hala şeker yüklemesi yaptırırsam bebeğim şeker hastası olur kafasında olan insanları anlamıyorum ve anlamıcam. Kendini be bebeğini hurafeler sebebiyle düşünmeyene biz bişey anlatamayız zaten...