Merveyarali canım gittim ama bikaç gündür rahatsızım ve yatıyorum o yüzden yazamadım erken doğum riskim vardı benim zaten o günde hastaneye giderken sancılıydım karnım sertleşip ağrım oluyordu ama yalancı sancıdır diye düşündüm hep oluyordu arada muayeneye girdim iyi geçti işte nst bağlandım ilk ebe sancın mı var dedi evet biraz dedim sordum korkunca da korkma kızım diye teselli etti çok yüksek çıktı sancılarım doktor alttan baktı elle korkmama tepki vermeme rağmen sakin yaklaşımda bulundu rahimde hunileşme 1 cm açıklık ve rahim ağzını 26 mm ölçtü acile yönlendirdi serum verdiler yatırdılar ordaki ekipte çok ilgiliydi hasta getirme götürme elamanı vardı geldi yanıma bişeye ihtiyacın olursa burdayım diye karnımı sevdi serumumda sıkıntı çıktı hemşirelerle şakalaştık hatta sonra bidaha çektiler nst rahatlamıştım düzeldik ama eğer düzelmeseydi doğumun başlayacağını 34 hafta olduğundan prematüre bebek olacağından yenidoğan ünitemiz ve küvezimiz yok yeterli değil burası başka bi yere yönlendirebiliriz yada vakit kaybetmeyin başka yere gidin dendi çok şükür şuan iyiyiz ama imkanları olsa hastanenin kesinlikle doğumu orda düşünürdüm o günkü ilgi alakadan çok memnun kaldım çok rahatlattılar beni baya korktum çünkü