Semanur_koroglu 37 haftalık gebeyim 31+5te sancım oldu ama durdurduk şimdi de kasıklarımda ince ince sancılar bel ağrım mide bulantim bide baş ağrım var ne olacağımı şaşırdım bacaklarıma ağrılar giriyor nefes alamıyorum boşluklarım karnım her tarafım ağrıyor
temmuzonbir Semanur_koroglu yani hiç doğum yapmadım ama yapanlarla aynı şeyleri söylüyorsun canım bi kontrole mi gitsen
HakanKemal Semanur_koroglu doğum yaptığım gün mide bulantısı karın ağrısı ve bel ağrısı vardı 3 4 cm açılmam varmış doğum başlamıştı acil sezaryene alındım
feyzaciim Semanur_koroglu bilmem ki ben de hiç doğurmadım ama sanki doğuruyosun gibi geldi bana ikizler burcu bir bebişin gelişi de böyle tuhaf olur diye düşünüyorum
Semanur_koroglu temmuzonbir aslında ikinci gebeliğim ama ilki böyle değildi ne bel ağrım vardı ne bişe sadece kasıklarım yanıyordu ilkinde bunda nerde ne varsa hep üstüme geldi gibi
temmuzonbir Semanur_koroglu bence sen bi kontrole git bacım açılman falan var belkide her doğum aynı tepkileri vermiyordur belki vücuda
feyzaciim Semanur_koroglu hahahahahahaah ay ne güzel olur kaynanam eşimi takside doğuracak olmuş o da anlamamış sancısını 😂😂 Sen bi duşa gir dikkatlice hatta eşin de olsun sonra sancı şiddeti artarsa doktora git allah korusun bir de evde doğar moğar
Semanur_koroglu feyzaciim işin garibi eşime de sürekli arabada doğuruyormuşum diye çok dalga geçtim başıma gelirse naparım 😂
Semanur_koroglu temmuzonbir Evet doğru da hastaneye de erken erken gitmek taraftarı değilim perişan ediyolar adamı
feyzaciim Semanur_koroglu gelirse gelir ağrısız sızısız sağlıklı bir doğum olsun da yeri önemli değil önemli olan yolda olmak 😂
Semanur_koroglu feyzaciim aynen ağrısız gelebilir dedi çevrem ya da ilk doğumdan acı eşiğin yükselir anlamayabilirsin de dediler karıştım kaldım
Semanur_koroglu feyzaciim üç gün önce bu belirtileri yazdım akşama sancım kesildi iki gün full rahat yattım uyudum gezdim dolaştım kuş gibi bide ne göreyim dün gece 11 buçukta suyum geldi sancım gelmedi suni sancıyla destekli 12.30da doğurdum 😂
Semanur_koroglu HakanKemal ya işte benimde aslında ikinci gebeligim ama her gebelik kendine has bunda da tecrübelerimi de şaşırdım