damla6565 Bugün tam 28+0 olduk. Rh uygunsuzlugu var aramızda ve iğne olmam gerekiyor ama bugün hafta sonu bende özelde takipliyim doktorum izinli. 28+2 de yani pazartesi günü yapsam sorun olur mu acaba? Siz iğneyi kaçıncı haftada yaptırdınız???
Yazmelegi_ damla6565 acilde de yaparlar. Ama 2 günden sorun olacağını sanmıyorum. Yinede doktorunuza bi danışın. Kızımda tam 28 de yapıldı oglumda leke geldigi icin 27 nin icinde yapildi
damla6565 Yazmelegi_ ya ben doktoruma muanede olup öyle yaptırmak istiyorum aslında zaten çok sık muaneye gidemiyorum en azından o bahaneyle giderim diye düşündüm İnternette baya araştırdım sorun olmaz yazıyordu inşallah olmaz
skyramom Uyuşmazlık için ilk dönemlerde bir şey yaptırmış mıydınız? 3+5 te öğrendim hamile olduğumu benim de rh - eşimin + uyuşmazlık var. İlk başta iğne olmam gerekir miydi?
damla6565 skyramom inderct coombs adında bir kan testi var onu yapıyorlar antikor var mı diye negatif gelirse 28.haftayi bekliyorlar iğne için ekstra bir şey yok ama doktorunuza özellikle belirtin. Bazen kanama vs durumlarda erken yapılıyormus