kartanesi_63 Her hafta xray cihazına maruz kalıyorum. Cihazdan geçmek zorunda bulunuyorum bebeğimi etkilermi çok tedirginim bilgisi olan var mı ya da benim gibi maruz kalan ?
gozz kartanesi_63 çok zorunlu değilse geçme artık canım çünkü pek sağlıklı değil bebeği etkileyebilir
Zgekomur kartanesi_63 x-ray cihazlarında radyasyon yok çantayı,telefonu koyduğun kapalı sistemde radyasyon var ondan da sen geçmiyorsun 😃 güvenlikler dahil x-ray de radyasyon olmadığını bilir ama artık dert anlatmaktan bıktıkları için bişey demezler ...
Miray80 kartanesi_63 x ray da yani bizlerin geçtiği duyarlı kapılarda x ışınları yerine elektromanyetik alanlar kullanılıyor onun da bir zararı yok bildiğim kadarıyla
Arminannesi kartanesi_63 ben bi güvenlik memuruyum geçmende hiç bi sakınca yok çünkü o x ray değil kapı dedektörü.x ray cihazı çantalarımızı koyduğumuz şey canım,bi sıkıntı yok yani ☺️
kartanesi_63 gozz haklısın canım biraz mecbur kalıyorum. Her geçişimde korku kaplıyor içimi. İnşallah bişey olmaz
Asiacr Zgekomur arkadasimiz dogru diyor x ray dedigi cantanin vs gectigi yer bizimn gectigimiz yer kapi dedektorudur o da miknatis mantigiyla calisir. Icinden rahat etmiyorsa gecme ama dertte etme
babymomm kartanesi_63 ben doktoruma sormustum instgramda da doktorlara böyle bir soru gelmişti bizim geçtiklerimiz de radyosyon yokmus esyaların geçtiği xray da varmış ondan da biz geçmiyoruz ;) içiniz rahat olsun telefonda daha fazla radyosyon varmış
kartanesi_63 [bilinmeyen] gerçekten mi ya. Bazen valizlerin geçtiği makinayı kapatıyolar ama insanların geçtiğini kapatamayız diyolar mecbur geçiyorum bende çok korkuyorum ama mecbur kalıyorum insanlara da laf anlatılmıyor zorla eşyaların geçtiğini kapatıyolar sadece bişey diyemiyorum
kartanesi_63 Miray80 inşallah canım bende doktoruma sordum o geçme dedi ama zar zor çantaların geçtiğini kapatıyorum diğerini kapatamayız diyolar mecbur geçiyorum
kartanesi_63 Asiacr sağol canım haklısın mecbur kalıyorum her hafta bu duruma. Kafama takıyorum sonra vesvese yapma diyorum kendime. Bi nebze de olsa rahatladım
Asiacr kartanesi_63 hamile olupta pinpirikli olmayan mi var. Hepimiz oyleyiz. Saglikla dogun insallah poncikler
Mayasey Doktor banu çiftçi nin videosu var bu konuyla ilgili. Geçebilirsiniz sıkıntı yok arkadaşların dediği gibi
kartanesi_63 Asiacr amin inşallah canım Allah herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah 🙏🏻🐣