Salı günü 23.30 da oturup telefona bakarken ayağa kalktığımda damla damla şeklinde suyum geldi. İlk gebelik olduğu için emin de olmadım. Hazırlanıp kadın doğum aciline gittik muayene oldum 2 cm açıklığım vardı sonra nst ye girdim nst deyken sancılar 50-60 a yükseldikçe hem hafif regl ağrısı girdi hemde suyum sızmaya devam etti. Nst bittiğinde eşofmanım su içindeydi evden çıkarken ped koymama rağmen. Doktor yatış verdi saat 01.30 du. Serum takıldı nst takıldı 50-60-80 e çıktıkça zamanla sancı şiddeti arttı. Tam hatırlamıyorum ama sabah 7 saatleri gibi açıklığım 8 cm olmuştu. Sonra doğum alanını hazırladılar malzemeleri getirdiler yatağı çatala döndürdüler doktor bebeğin kafasına dokunduğunu ve gördüğünü söyledi sancı girdikçe ıkınmamı söyledi. Dediği gibi yaptım. Uyuşturucu iğne yapacağını ve kesi atacağını söyledi o an ki sancıyla falan hiç bir şeyi takmadım ben her şeye evet tamam dedim 😂😂 Saat 08.06 da oğluşum dünyaya geldi. Onu hazırlayıp emzirmek için bana verdiler çok şükür hemen sütüm geldi ve emdi beni. Tek zorlandığım kısım sancıların şiddeti artınca zor dayandım doğuma yakın kısımlarda. Ama oğlumu kucağıma aldığımda hepsini unuttum. Dünyanın en güzel anı en güzel duygusu buymuş. Allah evlat isteyen herkese versin inşallah. Ankara Etlik şehir hastanesinde yaptım doğumu hastaneden ekipten ve çalışanlardan memnun kaldım. Sormak istedikleriniz varsa 3 günlük anne olarak cevaplayabilirim 🥰