Dilekonur Kızlar beşik olarak https://www.hepsiburada.com/madre-nino-mn-270-prime-2-cekmeceli-ahsap-bebek-besigi-p-HBV00000GB4OW#reviews bunu almayı düşünüyorum fiyatı gayet uygun. yorumlarda genel olarak sadece zor monte edilmesinden yana sorunlarından bhsediyorlar. İçine yatak olarak yarı ortopedik yatak alayım diyorum ama hangi marka iyidir neye dikkat etmem Gerekiyor hiç bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim 🥰 Şimdiden teşekkürler
Arminannesi Dilekonur benim beşiğim bundan canım internette kurulum videosu var en fazla 1 saatte yapılıyor ve eğlenceli oluyor daha kullanmadım ama içine sünger yatak aldım sünger önerildiği için ☺️
Elikkk Ay çok beğendim canım alırsan bana ulaşıp memnun kaldımı diye soylermisin aynısına yakın yatağı neresimi cibinligi 700 liraydı gene bi sitede yanında konsolu vardı bitek sanki bi tıkta büyüktü ama fiyatı uygunmuş beni ingtramdan takip et alırsan bana haber et olurmu papatyamisinn
puslu merhaba dilek. benim ikiz prematüre kızlarım var. gerçi şu anda 4.5 yaşındalar. park yatağı değiştirdik ama bende alırken çok araştırdım. diyorlar ki; yatak bebeğin içine gömülecek kadar yumuşak olmamalıymış. kemik gelişimini kötü etkiliyormuş. doğru olan sert bir zemin ve omurilik eğrisinin korunmasıymış. ben 4 sene önce wellmatt diye bir markadan internetten aldım. hem doğaldı hem bebekler için çok uygundu. zaten sitelerinde konuyla ilgili baya yazı faln vardı. sanalpazar yerlerinde faln da satış yapıyorlar sanırım. ben şimdi kızları büyük yatağa geçirdim artık yine aynı markadan aldım. link verebiliyor muyuz bilmiyorum siz Google aratıp wellmatt diye bakabilirsiniz.
Sibelinannesi Merhaba Dilekcim :) Ben de 2 hafta önce senin gibi bebeğime yatak arayışındaydım. Akrabalarım sayesinde Wellmatt yatak firmasından Cocolat çocuk yatağını aldım . Orta sertlik seviyesinde çok kalın da bir ürün değil 13 cm kalınlığındaydı yanlış hatırlamıyorsam benim de bazam seninkine benziyor. İçeriği tamamen doğal Lateks ve hindistan cevizi lifinden elde edilmiş bir yatak. Ben çok memnun kaldım. Bi de şey 30 gün de deneme veriyorlar memnun kalmazsan değişim ve iade hakkını kullanabiliyorsun. Daha önce bir çok akrabam ordan alışveriş yaptı güvenli bir firma yani. Modelin linkini aşagıya bırakıyorum şuanda bir indirimleri var uygun fiyata geliyor COCOLAT : https://wellmatt.com/cocuk-yataklari/wellmatt-cocolat-cocuk-yatagi