mervesoy Hanımlar, benim Tsh normal çıktı ama t4 düşük çıktı başına böyle bir durum gelen var mı ilaç kullandınız mı
ikiemanetinannesi mervesoy bana endokrin ilaca gerek yok sadece iyot eksikliği için vitamin al dedi .kadın doğuma da danıştım o da aynısını söyledi 32. Haftamda düşüklük çıkmıstı.
mervesoy dgngr kaçıncı haftada kullanmaya başladınız ilacı, ben 17. Haftadayım ama her ay kontrole gidiyorum doktor gerek görmüyorum deyip duruyor
mervesoy ikiemanetinannesi anladım, referans değerin çok altında değilse belki de ondan böyle söylemiş olabilir, umarım benimkide önemli bir şey değildir tabi yine değerlerime tekrar baktıracağım 🌸
mervesoy dgngr ben önce dahiliyeye gittim sonra yeşil alan açtı endokrine bu hafta içi gideceğim bakalım ne diyecek
ikiemanetinannesi mervesoy 0.72 gelmiş canım baktım da şimdi 🌸bende görünce post açmıştım ilaç başlar diyenler olmuştu . İnşallah sana başlanmaz vitaminle toparlarsın. Bende tansiyon arada yüksek çıkıyor diye tuzsuz yiyorum sanırım ondan biraz düşmüş
mervesoy ikiemanetinannesi benim de t4 değeri 0,49 size göre düşük, inşallah geç kalmamışımdır çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için 🥰