tubitubi90 Zaten kilolu başladığım için en fazla 15 kg alırım diyordum ve 37 ye girerken hepsini aldım artık almamak için ne yapmalıyım? Ben almiyim ama bebiş alsın isterim tabi :)
zelis_6034 tubitubi90 kaç kiloyla hamile kaldınız ki yani son ayda ekstra hızlı alınıyor zaten istemesenzde alirsnz ödem şişkinlik bebek de son ayda bir kilo aliyo
dilekmom6 tubitubi90 ben 86 ile hamile kaldım ve 22.haftadaym 11 kilo aldım bile. Ben naneyi yedim bu durumda
tubitubi90 zelis_6034 80le kaldım :( doktorum da kızıyor kilo almama ama 3 öğün sağlıklı yiyorum gece de yemiyorum alıyorum sürekli :(
tubitubi90 zelis_6034 hep veririrm diye önemsemedim bir de veremezsem bebiş sağlıklı olsun olaun da elbet kilo veririrm ama dr umun çok kilo alıyorsun demesi beni çok üzüyo
zelis_6034 tubitubi90 çok kafaya takmayın 95 le hamile kalanlarda var siz daha fazla almamaya dikkat edin dogumdan sonra hepsi gider bebegn kilosu iyiyse yemelerni azaltn abur cubur birde karbonhitrati birakn
hira_21 Bende yemek yemeyi çok seviyorum 73 le hamile kaldım bulantı kusma da yaşamadım ama dikkat ettim 16 haftalık hamileyim henüz kilo almadım umarım bir süre böyle devam eder zaten son zamanlarda yeterince alınıyor
tubitubi90 hira_21 işin komik tarafı ben o haftalara kadar kustum kustuğum halde zayıflamadım bünyemde mi sprun var şimdiden depresyona girdim
hira_21 tubitubi90 evet öyle olanları bende çok okudum ilk 3 ayda 10 kilo verenler bile varmış ben kendimi kısmadan dikkat etmeye çalıştım şuanda da öyle devam ediyorum sizde çok takmayın zaten doğumda baya kilo gidiyormuş bebeğe alışma süreçi uykusuzluk falan derken aldığınız kilonun yarısından fazlasını verirsiniz
tubitubi90 dilekmom6 kızımda 20 kilo almıştım hepsini de vermiştim ama sonradan yine alıp kilolu hamile kaldım yaşım geçiyo diye bu yaştan sonra nasıl diet yaparız veririz bilmem 😅 herkes moral veriyo 10 kilosu gidiyo zaten doğumla diye bakalım hayırlısı
dilekmom6 tubitubi90 bana da hep uyarı yapıyorlar asıl kilo emzirme döneminde alınıyor diye. Hiç güvenmiyorum kendime 😅 ama aşırı çirkin hissediyorum sırf bu yüzden veririm