CansuuBlogg aynı dururumuz tıpa tıp yani geçen yıl Haziran da bende 37, haftalık sezeryana alındım acil bebek eşinden ayrılmış iki gün yaşadı vefat etti sonrasında dedim bir kere de özele muayne olayım rahim filmi cektiriyim dedim doğum yapalı 9 ay fln oldu Mart ayında yani sana gerek yok ki dedi gebe kalmışsın zaten dedi bana prowomen önerdi bende araştırdım eşime de alayım dedim ne kaybedecem olan şey daha da artar yani birşey kaybetmem dedim şunu da soyliyim Instagram da bir gebenin günlüğü sayfası var ordan ben birde ovulasyon testi ve infertilite jel aldım Mart ayında ilk hunden basladim ovulasyon yaotim günde bir tane aynı saate pik gördugumde yumurtlama günü jeli kullandım ve zaten Mart ayinin ilk gününden beri proman ve prowomen de kullandık yani canım sende dene birşey kaybetmezsin doktorum da bana bu yıl mart nisan ayında düşün demişti normalde rabbimde Mart ayında nasip etti şükür 10 ay sonra yani doğumdan sonra 40 ım cikinca hiç ara vermedim devam ettiğim halde 9 ay olmamıştı hiç ha deyince olmuyor aşkım inşallah nasip olur sağlıklı şekilde pıhtı fln varmı sende galiba o testi mi yaptırdin bir ay sonra çıkıyor aşkım bende yaptırdım şuan kan sulandırıcı kullanıyorum