melikee2506 Merhabalar kızlar adetime bir hafta var bugün kan verdim beta 31.6 çıktı haftaya yeniden kan vercem ama gebe miyim kesin emin olamıyorum mutluluğun yarıda kalmasın da korkuyorum aranızda bu şekil olan var mıdır?
allyslife melikee2506 ben ilk gebeliğimi 41, ikinci gebeliğimi de 22 ile öğrendim. İki günde bir beta ver artışı takip et yeterli. Düzenli artış olduğu sürece sorun yok, sağlıkla büyüsün inşaallah
mucizebebekkk589 melikee2506 adetine daha 1 hafta varmış canım çok normal o değerler güzelce yükselir inşallah 🤲🏻 ikinci bebiş mi 🥰
edakbulak Bende 2. Gebeliğimi 28 değer ile öğrendim pazartesi tekrar ver yükselişini kontrol et 🫶🏼 hayırlı olsun
melikee2506 edakbulak inşallah teşekkür ederim çarşamba gel dedi doktor normalde ilk gebeliğimi 1000 lerde öğrendim bu böyle olunca düşüncelere daldık bakalım hayırlısı inşallah
melikee2506 egeemomms inşallah inşallah içime bir ferahlık geliyor sizler yazınca çok teşekkür ederim ☺️
melikee2506 mucizebebekkk589 amin inşallah canım evet 2. Aylardır olmuyordu bugün bir umut doğdu bakalım ☺️🙏