sudeborakk Kızlar hastane çıkışlarınızı hangi sayfadan yaptırdığınızı ve görsellerini atabilir misiniz çok yüksek fiyatlar var bi tık uygun fiyatlı birşey arıyorum önerilerinizi bekliyorum 🩷
ozturkkpnar sudeborakk merhaba, Ben bugun trendyoldan bu takimi siparis verdim indirime girmisti. Saticida muslin takim modelleri de var fikir olmasi acisindan gorsel iletiyorum 🌸 Satici: minytrendy
beyzasmom sudeborakk butikbebecikten yaptırdım ben 700 TL ye kısa süre kullanılacak bir şeye o kadar para vermek mantıklı gelmiyor bana şuan görsel bulamadım ama bulunca atarım
hd_d sudeborakk hastane cikisii 11 liydi ve sadce 699 tl yapildi kalitesi herseyi mukemmeldi vallahi Sayfa butikbebecik bu fiyata bu kadar parca çok iyi kesinlikle tavsiye ederim
begonvil38 sudeborakk Trendyol forbebis sayfasına bak canım. Nakışlı ve 11 lı hastane çıkışı uygun fiyata denk geliyor
sedayusufeymen Instagram’da narinobaby var istersen oraya bir gözat diğer yerlere göre baya uygun yaptırdım bende
aysee96 ozturkkpnar terbiyeni takınırsan sevinirim herkesin kendi görüş ve zevki saygısızlığa gerek yok