Eseenn 1 haftalık hamileyim. Kuyruk sökümü ağrım var ve şişlik var. Sağlık ocağından kıl dönmesi başlangıcı olabilir dendi. Tedavi süreci nasıl oluyor gebelik döneminde
Balkaymak61 Eseenn adet gecikmesi yaşadıysan son adet tarihine göre gebelik hesaplanır 28 günde bir adet oluyorsan şuan 4 haftalık hamilesindir canım 1 haftalık diye birşey yok , hamileliğin ilk iki haftası döllenme olmaz zaten o yumurtanın gelişimidir
Eseenn Yasmnnn adetime 1 gün kala test yaptım pozitif çıktı doktora gitttim hemen iki gün sonra kaç haftalık diye sordum beta düşüktü dahasını haftalık olmayacak kadar yeni dedi doktor
Eseenn Balkaymak61 doktorumun dediği bu bana son adet tarihimi bile sormadı ki ultrasonla baktı kese olabilecek bişey var ama kana bakalım dedi kana baktı hamilesin dedi kaç haftalık dediö daha haftalık olmayacak kadar küçük dedi 2 hafta sonra kontrole gel dedi
Balkaymak61 Eseenn 4 haftalık gebelikte kese görünmeyebiliyor zaten canım bir hafta sınra kontrole git hem keseyi görür hemde 5 haftalık gebe olduğunu söyler
smls19 Canım beta hcg düşük çıkmış olabilir ama 1 haftalık olamaz arkadaşın da dediği gibi ilk 2 hafta direkt sayılıyor yani geçmiş olsun bu arada