mersin_ _Mother_ ya merhabalar aynı haftadayız sizinle benim de son adet tarihim 29 Nisan 🫠 mide bulantılarınız nasıl beni sabahları zorluyor gün içinde de ara ara anlık geliyor 😩
_Mother_ mersin_ merhaba ben 2 defa cevap yazdım da gelmedi onay bekliyor dedi neden bilmiyorum şuan belirtim yok benim 3. Gebelik vücut alıştığı içindir belki de 2 kızımda da sizin gibi erken başlamıştı belirti
_Mother_ elshen1995 yaa ne güzel çoğu doktor söylemez aslında yakın arkadaş olunca demiştir belki bende de tutar inşallah yazarım sana peki tarih aralığı var mı mesela 18 mayısta birliktelik oldu yaa atıyorum bunun gün aralığı var mı 20 sine kadar gibi
mersin_ _Mother_ ayyy maşallah benim de ikinci gebeliğim ilkinde çok daha kötüydüm ama şimdi de sabahları başladı 😮💨
zelihakoyunn elshen1995 Anne 05.10.2001 Baba 14.09.1998 Son adetin ilk günü 18.02.2026 Şubat Mart ayı bitene kadar adet görmedim bilmiyordum gebe olduğumu taki kan verene kadar bana da sürpriz oldu 🤭 şuan 15 haftalığım
Zehraaklc elshen1995 internette de bu şekilde hesaplama programı var ben yapmıştım erkek çıkmıştı siz nasıl hesaplıyorsunuz acaba
3_cocuklu_anne elshen1995 baba doğum tarihi : 10.01.1996 Anne doğum tarihi: 23.11.2004 Son adet tarihim:26.02.2026
_Mother_ mersin_ sabahları kraker yeseniz acaba benimde ilki kötüydü 2. Ona kıyasla biraz daha iyiydi 3. Şuan belirti yok daha