tortillam_ hhataygun zıbın alabilirsin. Ağız mendili, biberon, unisex emzik, bebek arabası,oto koltuğu,yatağını falan. Ama çok çok erken. En azından 12-13 haftayı görün bence
Gokturkmom_ hhataygun Beyaz bebiş takımları almıştım ya da unisex renklerden.Yatak ,bebek arabası,küvet,kişisel bakım (şampuan ,krem vs )müslin örtüler daha bi çok şey vardır da aklıma gelenler bunlar
dgngr hhataygun 23 te başla bence. Kişisel eşya bakım ürü kozmetik vs alcaksan al ama kayıp olursa bakınca aklına gelip üzülüceksen bekle
marlam hhataygun çok erken daha ben cinsiyeti öğrenince alışverişe başladım daha kolay oluyor öyle sadece bebek arabası park yatak anne yanı puset bunlar alınır
cuteregina hhataygun bence çok erken hevesinizi anlıyorum bende böyleydim ama zaman aşırı hızlı geçiyor cinsiyeti öğrendikten sonra rahatça alışveriş yaparsınız Cinsiyeti bilmediğimiz zaman çok zor oluyor çok tatlı şeyler buluyoruz ama alamıyoruz mesela
nursemaa_1 hhataygun biz ilkinde 28 haftalıkken yapmıştık alışverişi ufak ufak zibinlar almıştık ilk zamanlarda bide hem kıza hem erkekge olacak kıyafet almıştık