nurdantapann 28+5 haftalık hamileyim yaklaşık bir buçuk saat önce kızım göğsüme dirseğiyle bastırdı ve sonrasında süt geldi hâlâ gelmeye devam ediyor ve göğsüm sızlıyor aranızda bu durumu yaşayan oldu mu süt gelmesi durur mu
yeliz1923 nurdantapann Yarına kadar devam ederse doktora gidin derim allah korusun doğumu tetikler belki durdurmak için ilaç vs. Verirler tam bilgim yok ama 🥰
sudeborakk nurdantapann benim 18. haftadan itibaren ara ara geliyor normalmiş aslında ama sıkmamak ellememek lazım diye duydum doğumu tetiklediği için çok bi bilgim yok üstte kalsın 🫶🏻
nurdantapann marlam ağız sütü dediğimiz sarımsı kıvamda geldi o ilk süt çok önemli diye boşa akıp biter diye korkuyorum 🤦🏻♀️
rabia_4949 nurdantapann bnmde daha 7 haftalıkken sıvı gelmeye başladı şimdi 20 haftalığım göğüs uçlarıma bakıyorum hani o süt kuruluğu olurya ondan var
nurdantapann rabia_4949 benim ilk hamileliğimde hiç böyle bir durum olmamıştı bunda bildiğin süt şeklinde akınca korktum maalesef
Damla_111 İlk gebeliğim de gelmişti benim de kayınvalidem sütlü olacaksın ondan demişti bir sorun olmadı.. ama yine de doktorunuza sorun.