sevval_49 Başvuru yaptım ilk çocuğumda evim birlikti direkt red geldi şuan evim ayrı ikinci çocuğuma başvuru yaptım doğum bekleniyor olmuş sorguladım da ne zaman gelir böyle olunca alan var mı
marlam sevval_49 bizimde evimiz yeni ayrıldı ama.tek çocuk o yüzden dün sordum yapılabilecek bir şey yok diye bizim için
3boysmom sevval_49 doğum bekleniyor yazıyorsa onaylanmış demektir, bana 37.haftamda geldi zaten erken doğum yaptım doğumdan sonra gelmiş oldu. arkadaşıma 32.haftasında geld
sevval_49 Ebrak kaçıncı haftada gelir acaba iki üç hafta oldu yapalı başvuruyu 31 haftaayim şuan gelmezse ona göre alayım dedim ihtiyaçları gelirse almayım boşa
selma128 sevval_49 ben ilk basvurumda reddedildi 153 aradim hayirdir dedim neden reddedildi ustume bisey yok kiraciyim esim tek calisiyor yeniden basvuru yapti sonra dogum bekleniyor dedi 22. Haftada basvurdum 3 4 kez aradim gelcekmi diye 32 de geldi cok sukur
senaryo 3boysmom arayıp yaptım red geldi tekrar aradım yapılacak bişey yok dedi tekrar başvurulmuyor dedi bana da
3boysmom Zeyneplemutluluk hayır canım ben istanbul için söylüyorum diğer illerde var mı bilmiyorum ama kuzenim kocaelinde ordada varmış oda aldı. mesela benden park yatak puset reflğ yatağı bez ıslak mendil şampuan vs baya çıktı onunkinde yatak falan yoktu baya az birşeyler vardı. hangi ildeysen googleye yaz cıkar hem paket detayı hem varmı yokmu diye
Zeyneplemutluluk 3boysmom anladım canım. Benim yaşadığım ilde bebek doğduktan sonra başvuru yapılıyor bebek çantası ateş ölçer bir paket bez alt üst beyaz takım çorap küçük suluk biberon emzik kundak sabun emzirme örtüsü veriyor