1Ali ikiemanetinannesi bize gelen hayvanlara çok zor isim buluyoruz genelde isimleriyle gelmiş oluyorlar. Mesela kuş geldiğinde eşim dikkat et çok hırçın dedi direkt hırçın koyduk buna bulamadık henüz 😄
1Ali eslem2121 ahh ah kaza yapma uğruna zar zor durup almış bacım hiç istemiyordum normalde oğlumda küçük rahat vermez hayvana diye ama nasibi varmış
annekiz6141 1Ali Ya yerim tipsiz 😂😂😂🙊 dunde ben evde yavru kertenkele gordum ay bide esillik sanıp elime alicaktim çığlığı bastım dhsgsgsg esimde suyum geldi sanmış 😂😂😂
annekiz6141 1Ali eski evimde de Peygamber devesi geldi 2 kes 😂😂🤣🤣 esim dün diyor bu hayvanlar nerden geliyor demekki bizi seviyor dhsgsgsg dedim doğru düzgün bişey gelmez mi şu eve ya 😂🤣🤣
1Ali annekiz6141 börtü böcekten midem bulanıyor annemlerdeyken eve kocamannn çekirge girmişti bir kovaladı beni kimse inanmaz halime o kadar komik
annekiz6141 1Ali ay ben inanırım bacım dunde ben sandalye üstüne çıktım çığlık atıyordum esimde diyor ben bunu şimdi neyle alicam ejegsgs neyse peçeteyle aldı camdan sallicak dedim yine gelecek bu 🤣😂😂😂
annekiz6141 1Ali gelmez herhalde bacim onlar bise korkunca kuyruğu bırakıyorlar ya kuyruksuz gelir bu sefer ama herhalde dgsgaga