turkan__1 senemtiryaki tamamdır post açacağım yeni. Orda toplaşalım. İnşallah hepimiz pozitif sonuçlar alırız. Siz ne zaman kan vereceksiniz?
turkan__1 senemtiryaki ben de yarın vereceğim. Test yaptınızmı evde? İnşallah hayırlısı olur hepimiz için
Eda043 Kızlar bugün kan verdim >1.20 çıktı doktorum 2 gün sonra tekrar kan ver dedi yükselir mi neden tekrar kan istedi ki
evoooo Kızlar bende temmuzda tüp bebek sürecine başlayacağım memnunmusunuz doktorlarızdan istanbuldayım
betttyy Eagle33 20 haziran bende🥹 4. Güne girdim bakalım bekliyorum… hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
senemtiryaki turkan__1 yapmadım açıkcası korktum yarına bıraktım nasipte ne ise onu görecez artık rabbim kucağımızı boş bırakmasın sizin nasıl geçti süreç
turkan__1 senemtiryaki inşallah iyi olur her birimiz için. Süreç iyi geçti belirti pek de birşey his etmiyorum. Ama testlerimde pozitifler var. Onun için umutluyum. Bakalım yarın nolycak. İnşallah siz de iyi haberler alırsınız ben de
mell8790 Kızlar ben 18i transfer oldum. Transfer günü dahil 8.gün. Erken hamilelik testi yaptım ilk idrarla sonuç negatif. Burdan pozitife dönen varmı. Moralim yerle bir🥺
senemtiryaki turkan__1 benim 5,3 çıktı size hayırlı olsun allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşaallah
rbabay Bende 5 Haziran’da transfer oldum ve pozitif sonuç aldım.2 temmuzda ultrason randevum var inşallah kalp atısınıda duyarım
busralii Eagle33 merhaba 5 haziranda transfer oldun bugün 12. Günüm çokkk şükür testim pozitif ve betam 848 hepiniz hayırlı mutlu haberler almak dileğiyleee ❣️❣️🙏🏻