busrayilmzz06 Kızlar 26. Haftadayım gebeliğin başından beri o kadar çok geçirdim ki bide çok ilaç kullandım artık midem ilaç almıyor bulanıyor vitaminlerimi düzenli içerdim şimdi onları bile içemiyorum. Neyse bugün gittim yine çıktı birde çoğu ilaca dirençli çıkıyor ya ilaç verelim 7 gün kullan dedi ya da 7 gün hastane yatışı verelim hastanede tedavi edelim dedi 7 gün hastane için çok uzun geldi ilacı tercih ettim ama dediğim gibi midem almıyor artık çok strestliyim bu yüzden.Korkuyorum bebeğe zararım olacak diye. nasıl içcem içmezsem geçmez mi bu haftadan sonra risk artar mı ? Yaşayan var mı böyle durumlar 🥹😞
cuteregina busrayilmzz06 bağışıklığınız düşmüş olabilir mi? Bende bağışıklık sistemi yetmezliği var her ay destek serum alıyorum Bence doktorunuza sorun özellikle gebelikte bebekle paylaştığımız için antikorları vücut savunmasız kalabiliyor
minikmucit busrayilmzz06 bir sarımsak küçük küçük kıy. Bir kaşık bal. 3 4 damla limon. Karıştır. Çiğnemeden yut. Suyla yutarsan daha kolay. Ama hamileler içebilir mi diye araştır önce. Enfeksiyon için iyi geliyor. Geçene kadar içmeye devam et. Günde bir kere. Hasta olduğunda hep yaparım. Bana iyi geliyor
temmuzonbir busrayilmzz06 14 haftalığım 2. Kez yaşıyorum şuan benim doktorum fitil ve krem verdi ama geçmemesi artık canımı sıkıyor candia çıkıyor hep bide ileri düzeyi bebeğe geçiyor umarım bu kez fayda eder ve tekrarı olmaz
newmomad busrayilmzz06 bu enfeksiyon için olanları zar zor içtim öyle söyleyim. Vitaminleri ben de alamıyorum hemde uzun süredir değerlerim de çok düşük çıkıyor her seferinde. Ama hap icememekten artık ilaçları şurup veya damlaya çevirdim yine biraz daha iyi gibi 😥
busrayilmzz06 newmomad ben de en son çare onu denerim olmadı 😕 enfeksiyon için olanı yine zorlayacağım bakalım
busrayilmzz06 temmuzonbir umarım geçer ve bir daha tekrarlamaz inşallah çok can sıkıcı bir durum sürekli yaşıyorum moralim falan kalmadı strese girdim
temmuzonbir busrayilmzz06 inşAllah canım haklısın insanın sinirini bozuluyor inşAllah seninde geçer ve hiö tekrarı olmaz
iyi34 Bol bol kiraz, dut kurusu, dur kurusunun çayı incir tüket inşallah geçer birde çok düşünmemeye çalış kendine aktivide bul