b_ht Merhaba arkadaşlar , 6 haftalık gebeyim. Benim gibi yeni gebe olanlar var mı aramızda ? Durumlarınız nasıl acaba ? Folik asit vs kullanıyor musunuz ?
zehra_tekay b_ht 6+5im. Halsizlik ve iştahsızlık çok fazla. Sürekli yatıyorum. Mide bulantısı ara ara geliyo özellikle akşamları
kraz b_ht 6+3 haftalık hamileyim canım bende folikasiti hamile kalmadan biber ay önce başladım devam ediyorum Şuanlık halsizlik ve iştahsızlık ve göğüs hassasiyeti dışında bir şeyim yok🤷🏼♀️
3bebem b_ht yarın 5 haftalık oluyorum öğrenir ögrenmez başladım folik asite 6+2 de muanem var ayın 15 inde
seda9198 Bende 6 haftalık hamileyim Göğüs hassasim var. Ama bugün kalp atışı duymadı doktor olumsuz geldik düşünüyorum dedi başka doktora gittim daha erken duyulmaması dedi
susemesvan b_ht Merhaba bende 6+0 oldum . Folik asite henüz başlamadım . 8. Hafta dolmadan da kontrole gidemiyorum malesef . Kan vermek de dahi . Bulantı arada oluyo hassasiyet var evet . Birde uyuma hali bıraksalar 7-24 uyurum 🥹
b_ht Bende de ara ara bulantı ve halsizlik var. Daha kontrole gitmedim 6 haftalığız. 8. Haftadan sonra gitmeyi düşünüyorum inşallah. Folik asit konusunda korkularım var sadece
kubb_ b_ht Bende 7 haftalık gebeyim çok bulantım oluyor çoğu zaman yediğimi çıkarıyorum ve çok baş dönmem var birde bende idrar yolu yanması mevcut folik asit yaklaşık 3 aydır düzenli olarak kullanıyorum
kubb_ b_ht b_ht ben diyetisyene gidiyorum sadece bebek gelişimi olsun ben kilo almayayım diye 73 kilo ile hamile kaldım şuana kadar hiç kilo artışım olmadı