gamzzee01 Merhaba 61 ile hamile kaldım şu an 15+2 haftalığım kilom 64 normal mi çokta yemiyorum aslında ama
yldzz01 gamzzee01 normal almissiniz bence 4. Aya giriyorsunuz sonucta bu aya kadar daha fazla kilo alanlarda var hic almayanlarda var kisiden kisiye degisiyor tabi bebeginizi saglikla alin bence kilo alinip verilir
buketdeniz19 gamzzee01 normal canım yemesen de ister istemez alıyorsun çünkü bebek büyüyor içeride bende yemiyorum 28+5 haftalık ve 8 kilo aldım 46 ile hamile kaldım şuan 54 kiloyum plasenta bebek bebeğin suyu eşi zaten 5,6 kilo toplamda doktorum öyle söylemişti
1cey gamzzee01 kiloyu hiç takma bence. Hamurişi ve tatlı gerekli değil onlara dikkat et. İstemesen de alıyorsun zaten almak normal, bebeğe faydalı şeyleri ye dengeli düzenli beslen, yürüyüş de ihmal etme kilo alınıp veriliyor 💖
gamzzee01 buketdeniz19 bir de idrar yolu enfeksiyonu olmuşum antibiyotik verdi sizde böyle bir şey yaşadınız mı acaba
buketdeniz19 gamzzee01 İdrar yolu enfeksiyonu bende olmuştum benim crp 13 çıkmıştı doktorum gerek görmedi bol su ile atarsın sen bunu demişti canım öylede oldu sürekli su içerek sık sık lavaboya gittim ve idrarın gelince sakın tutma direkt lavaboya git tuttukça bakteri üreyip çoğalıyor bilgin olsun